FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CORVINUL

EXCLUSIV Mircea Lucescu, reacție pentru GSP după minunea de la Hunedoara: „Vreau să vorbesc și despre antrenor”

Mircea Lucescu/ foto: Facebook @Corvinul Hunedoara
Mircea Lucescu/ foto: Facebook @Corvinul Hunedoara

Articol de - Publicat miercuri, 03 aprilie 2024 11:42 / Actualizat miercuri, 03 aprilie 2024 14:22

Mircea Lucescu (78 de ani), legenda Corvinului Hunedoara, a analizat, la GSP Live, victoria uriașă a fostei lui echipe împotriva lui CFR Cluj, scor 4-0, în sferturile Cupei României Betano.

Mircea Lucescu a fost la meci și a rămas impresionat de atmosfera creată de cei 13.000 de spectatori, care i-au împins pe jucătorii lui Florin Maxim spre o adevărată minune, o victorie la scor cu o candidată la titlu în Superliga.

Se schimbă macazul la CFR Cluj? Detalii de ultimă oră despre situația lui Adrian Mutu
CFR CLUJ
Se schimbă macazul la CFR Cluj? Detalii de ultimă oră despre situația lui Adrian Mutu

Il Luce l-a lăudat și pe antrenorul revelației din Liga 2, care în urmă cu doar un an evolua în eșalonul al treilea. Acum, Corvinul e în play-off-ul Ligii 2, însă nu are drept de promovare.

VIDEO. Mircea Lucescu: „Antrenorul de la Corvinul a organizat foarte bine jocul”

„A fost o surpriză extraordinară. M-au surprins numărul foarte mare de fani, atmosfera, incitarea echipei pentru un joc ofensiv. Corvinul a meritat victoria. Felicit suporterii în primul rând, apoi pe jucători. Vreau să vorbesc și despre antrenor, care a organizat bine jocul. Echipa e întreținută din bugetul localnicilor.

Din câte știu, totul e în regulă, în limitele unei bune-cuviințe pentru o echipă de Liga 2. Sunt jucători cu o anumită experiență de joc, tehnici, dar și unii tineri care își fac loc în peisajul fotbalului românesc.

Important e să facă acel stadion, să se mențină la acest nivel. Victoria e importantă dacă aduce o altă victorie. Altfel, se va crede că a fost o întâmplare. Continuitatea e extrem de importantă”, a declarat Mircea Lucescu, la GSP Live.

FOTO. Mircea Lucescu, alături de Ioan Andone la Corvinul - CFR Cluj

Mircea Lucescu, alături de Ioan Andone
Dan Bobuțan (primarul din Huneadoara), alături de Ovidiu Ioanițoaia, Mircea Lucescu și Ioan Andone
+10 FOTO

Lucescu, antrenor legendar al Corvinului, a fost la Hunedoara pentru a urmări partida de pe stadion. El a fost însoțit de fostul lui jucător de la Corvinul, Ioan Andone.

Invitat de seamă la Hunedoara, Mircea Lucescu a dat lovitura de start a partidei cu CFR Cluj.

Citește și:

Antrenorul din Superligă, informat oficial de discuțiile dintre clubul lui și Marius Șumudică
NEGOCIERI
Antrenorul din Superligă, informat oficial de discuțiile dintre clubul lui și Marius Șumudică
Mirel Rădoi, zdrobit în Emirate » Bilanț uluitor în ultimele 5 meciuri
AL JAZIRA
Mirel Rădoi, zdrobit în Emirate » Bilanț uluitor în ultimele 5 meciuri

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
steaua.libera
steaua.libera  •  03 Aprilie 2024, 14:07

Cine e doamna aceea voluptoasă?

mogosoaia
mogosoaia  •  03 Aprilie 2024, 13:08

Maxim e un foarte bun antrenor, dar n-are propte prin FRF, LPF, presa, etc. Daca juca la FCSB sau clona Dinamo, se schimbau datele problemei. Din nou se vorbeste mai mult decat e nevoie despre public, suporteri, atmosfera. In primul rand, atmosfera a fost destul de retinuta, iar indemnurile crainicului erau de genul "Vas-lui, Vas-lui", atingand de multe ori penibilul. Iar grupul de ciumeti care strigau cu mandire la degajarea portarului de la Cluj "***...", ar fi trebuit scosi din stadion. Ramane de vazut ce se va intampla cu clubul cand actualul primar va pierde alegerile sau dupa alegeri, daca va fi reales.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Catalynn.17
Catalynn.17  •  03 Aprilie 2024, 12:51

Acolo chiar a arătat ca are veleități de antrenor, recunosc! După Corvinul a fost mai mult chestie de conjunctură și noroc. Profesional vorbind, îl văd pe Loți peste “nea Mircea”. Mulți îl compară cu Sven-Göran Eriksson, dar chiar dacă a câștigat aproape la fel de multe (ca număr) trofee ca suedezul, e ca și cum as compara echipa de hockey a Stelei cu Montreal Canadiens. Nu doresc răul cuiva, dar se pare ca de el, Mitica sau ne-a jjijji nu scăpăm decât dacă “moartea ne va despărți”! :-(((

Vezi toate comentariile (3)
Comentează