INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL JAZIRA

Mirel Rădoi, zdrobit în Emirate » Bilanț uluitor în ultimele 5 meciuri

Mirel Rădoi/ foto: X @Al Jazira Club
Mirel Rădoi/ foto: X @Al Jazira Club

Articol de - Publicat miercuri, 03 aprilie 2024 09:23 / Actualizat miercuri, 03 aprilie 2024 10:05

Al Jazira, echipa lui Mirel Rădoi, a pierdut cu Al Wasl în sferturile Cupei Președintelui, scor 0-3.

Mirel Rădoi a ajuns în ianuarie la Al Jazira, iar rezultatele înregistrate până acum sunt dezastruoase. Antrenorul are 6 meciuri pe banca lui Al Jazira, a pierdut 4, a câștigat unul și a remizat o dată.

Fanii lui CFR au răbufnit la adresa lui Mutu » Vor să fie înlocuit cu un fost antrenor al clujenilor
CFR CLUJ
Fanii lui CFR au răbufnit la adresa lui Mutu » Vor să fie înlocuit cu un fost antrenor al clujenilor

Mirel Rădoi, bilanț dezastruos la Al Jazira

Mirel a debutat cu o victorie pe banca lui Al Jazira, 1-0 cu Al Arabi în optimile Cupei Președintelui. Au urmat apoi 5 meciuri consecutive fără succes, 4 dintre ele pierdute. Singurul egal l-a obținut cu Ittihad Kalba, scor 2-2. Și a pierdut mereu încasând 3 goluri: 2-3 cu Al Nasr, 2-3 cu Al-Wahda, 2-3 cu Al Bataeh și 0-3 cu Al Wasl.

În campionat, Al Jazira e pe locul 8 din 14, cu 21 de puncte în 16 etape. Al Bataeh, echipa de la care Rădoi a plecat pentru a semna cu Al Jazira, este peste trupa românului în clasament, pe locul 7, cu 22 de puncte.

Cu Al Wasl, echipa fostului selecționer a fost condusă din minutul 6, după golul lui Lima. Iar în repriza a doua a luat alte două goluri, în interval de 3 minute ('68, '71).Caio Canedo a făcut 2-0, Jung Seung-Hyun a a transformat scorul într-unul de neprezentare. Al Jazira a rămas în 10 pe final, Al Zaabi a fost eliminat.

Mirel Rădoi, salariu de 2,5 milioane de euro

Mirel Rădoi cerea în ianuarie să plece de la Al Bataeh pentru a semna cu Al Jazira. Iar la noua echipă, una mai bine cotată decât fosta, a semnat pentru un salariu de 2,5 milioane de euro anual.

Al Jazira, una dintre cele mai mari echipe din Emiratele Arabe Unite, are ca obiectiv clasarea pe primele locuri, momentan fiind departe de obiectiv, la 13 puncte de podium

VIDEO. Adi Popa povestește în premieră un episod cu Mirel Rădoi, din vremea în care acesta era antrenor la FCSB: „Stăteam în ploaie la el la mașina și îl rugam să nu plece”

Citește și:

Ciprian Tătărușanu a luat 8! Cristiano Ronaldo i-a provocat cea mai mare umilință din carieră
Saudi Pro League
Ciprian Tătărușanu a luat 8! Cristiano Ronaldo i-a provocat cea mai mare umilință din carieră
Dat în judecată, Horațiu Moldovan a reacționat: „Vrea să își facă imagine pe seama altora”
PROCES
Dat în judecată, Horațiu Moldovan a reacționat: „Vrea să își facă imagine pe seama altora”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
Nini
Nini  •  03 Aprilie 2024, 18:46

Voi cei din presa sportiva l-ați văzut mare antrenor. La Naționala de tineret echipa a făcut-o altcineva el doar a profitat de prietenia cu Stoichiță și Burleanu. În rest o pe unde a fost.

VanBasten2000
VanBasten2000  •  03 Aprilie 2024, 10:06

Il vrei la fcsb pentru grupele Champions League?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează