INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PROCES

Dat în judecată, Horațiu Moldovan a reacționat: „Vrea să își facă imagine pe seama altora”

Horațiu Moldovan/ foto: Instagram @horatiu_moldovan
Horațiu Moldovan/ foto: Instagram @horatiu_moldovan

Articol de - Publicat marti, 02 aprilie 2024 22:39 / Actualizat marti, 02 aprilie 2024 23:03

Horațiu Moldovan (26 de ani), portarul lui Atletico Madrid, a oferit o primă reacție după ce a fost dat în judecată de fostul lui impresar, Bogdan Apostu.

Apostu l-a reprezentat pe Moldovan din 2019 până la începutul lui 2023. Acum, impresarul îi solicită lui Moldovan 3% din toate contractele avute de el din 2021 încoace și 7% din suma de transfer primită de Rapid de la Atletico Madrid (800.000 €).

Adrian Mutu, pregătit să demisioneze: „Mă simt umilit! Nu îi pot ierta pe jucători. Mâine anunț clubul”
Corvinul - CFR Cluj 4-0
Adrian Mutu, pregătit să demisioneze: „Mă simt umilit! Nu îi pot ierta pe jucători. Mâine anunț clubul”

Horațiu Moldovan, prima reacție după ce a fost dat în judecată de Bogdan Apostu

„Nu vreau să intru în jocul unui om care încearcă să-și facă o imagine doar raportându-se la reușitele altora.

Domnul Apostu va avea la dispoziție scena din fața instanței ca să se desfășoare și să dea explicații” a fost reacția lui Horațiu Moldovan, transmisă prin intermediul agentului său, Andrei Balmoș.

Horațiu Moldovan, dat în judecată de Bogdan Apostu

„Tot ce am reușit am făcut prin muncă, nu am plâns niciodată după bani. L-am dat în judecată pe Horațiu Moldovan. Nu țip după bani. Mare parte dintre banii pe care îi voi câștiga la proces îi voi dona și voi face totul public.

Am nevoie ca jucătorii să înțeleagă că contractele trebuie respectate, iar onoarea trebuie să primeze în fotbal”, a declarat Bogdan Apostu, la emisiunea „Liga Digi Sport”.

Ce îi solicită impresarul lui Horațiu Moldovan

„În primul rând, am de primit 3% din toate contractele avute de Horațiu din 2021 încoace. Și alți 7% din suma de transfer la Atletico Madrid. Bani pe care eu i-am trecut în contractul lui, pentru că asta era modalitatea legală agreată cu juriștii și avocații, urmând ca eu să-i facturez când se realizează transferul. Iar el acum se face că uită...

Contractual, el nu mai este reprezentat de mine acum. Și nu vreau nimic din ce face el acum la Atletico. Nu vreau parte din salariul lui. A expirat contractul lui cu mine.

Suntem bărbați, nu e niciun fel de problemă, chiar dacă moral lucrurile trebuiau să fie diferite. Însă când ne referim la ăia 7%, ăia sunt banii mei! Și el știe asta”, declarase Apostu la GSP Live în februarie.

VIDEO. Costel Pantilimon: „Normal ar fi ca Horațiu Moldovan să apere la Euro”

Citește și:

Remiză spectaculoasă între West Ham și Tottenham în derby-ul zilei din Premier League
WEST HAM - TOTTENHAM
Remiză spectaculoasă între West Ham și Tottenham în derby-ul zilei din Premier League
Un nou eșec de proporții pentru Gaziantep în Superlig » Echipa românilor din Turcia, tot mai aproape de retrogradare
Superlig
Un nou eșec de proporții pentru Gaziantep în Superlig » Echipa românilor din Turcia, tot mai aproape de retrogradare

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
adrian.7
adrian.7  •  03 Aprilie 2024, 15:37

@Ubi_Mortus...cât de dus să fii să vorbești de vii având drept nickname aceste cuvinte...din moment ce Horațiu Moldovan vrea proces și a transmis că de abia așteaptă o confruntare la tribunal eu nu aș fi atât de sigur că Apostu are toate atuurile...

Ubi_Mortus
Ubi_Mortus  •  03 Aprilie 2024, 06:02

"Nu vreau să intru în jocul unui om care încearcă să-și facă o imagine doar raportându-se la reușitele altora." Păi... tu eșri specialist în asta, la Atletico te raportezi doar la reușitele lui Oblak, pe care-l chibițezi de pe margine.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează