FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

„Nu mai puteam vorbi dintr-o dată, am crezut că e de la supa picantă”. Nelu Varga, patronul CFR, dezvăluiri șocante despre atacul cerebral: „Dumnezeu m-a ajutat”

Nelu Varga +6   FOTO
Nelu Varga

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 noiembrie 2022 16:00 / Actualizat sambata, 05 noiembrie 2022 18:16

Nelu Varga, 51 de ani, patronul celor de la CFR Cluj, a făcut dezvăluiri tulburătoare despre atacul vascular cerebral pe care l-a suferit în urmă cu câteva luni. Acum, finanțatorul este complet refăcut. 

Nelu Varga spune că a fost nevoit să își schimbe drastic stilul de viață, pentru a se asigura că evită o tragedie. 

Nelu Varga a pregătit un nou contract uriaș pentru Dan Petrescu: „E singurul care reușește asta”
CFR CLUJ
Nelu Varga a pregătit un nou contract uriaș pentru Dan Petrescu: „E singurul care reușește asta”

Nelu Varga: „Toată problema mi s-a întâmplat la masă, cu familia”

„Sincer, a fost foarte grav. Dumnezeu m-a ajutat. Toată problema mi s-a întâmplat la masă, cu familia. Şi am avut noroc că un membru al familiei şi-a dat seama că este mai grav decât ceea ce am crezut eu, că de la supa picantă nu puteam vorbi dintr-o dată. Şi-a dat seama că e mult mai grav. A chemat ambulanţa şi noroc de la Dumnezeu că au fost doctorii la locul potrivit, în momentul potrivit. Au avut injecţia care m-a salvat în acel moment şi în a doua zi am putut deja vorbi. 

Am fost la un restaurant japonez şi mi-am comandat o supă mai picantă. Am crezut că de la acel picant nu îmi mai ies cuvintele. Niciodată nu am avut o stare de inconştienţă sau să nu pot umbla. Eram pe picioare, la salvare am mers pe picioarele mele. 

Doar că nu mai puteam articula, nu puteam vorbi ca lumea. M-am speriat foarte tare. Nu îmi vine să cred. Încercam să scot un cuvânt şi nu îmi ieşea. Mi-am dat seama că este o problemă gravă şi, în acel moment, m-am emoţionat foarte tare. Era o chestie cu care nu puteai să te joci. Am hotărât să îmi schimb modul de viaţă. 

Nu mai vreau să pun la suflet, pentru că eram foarte pătimaş. Am încercat să îmi schimb modul de viaţă şi de gândire, să nu mă mai exprim atât de tare, să nu mai fiu atât de implicat sufleteşte. În primul rând, să nu mă mai consum atât de tare. 100% m-am gândit să ies din fotbal. 

În acel moment şi familia şi eu ne-am gândit foarte tare la acest subiect. Nu merită să faci atâtea eforturi ca să îţi pui în pericol sănătatea. Poţi să faci eforturi şi fără să fii implicat emoţional. Este mai important să preţuieşti viaţa şi familia”, a spus Neluțu Varga pentru Fanatik.

CFR Cluj pregătește 3 transferuri după calificare

„În iarnă vom face schimbări. Vom aduce 2-3 jucători în atac. Din străinătate vom aduce. Vreau să aducem un argentinian care joacă în Europa și e golgeter. Are vreo 15 goluri date, într-o echipă din Europa League. Din țară, nimic. Vizăm 3 oameni din atac, din străinătate”, a explicat Nelu Varga pentru sursa citată. 

Nu mi-a trecut niciodată prin cap să mă despart de Dan. E singurul care mi-a dat încredere că putem ajunge la obiective. Niciodată nu m-am gândit să-l las la națională. Îmi doresc să lucrez cu el pentru că îmi inspiră încredere. Am liniște când el pregătește echipa. E cel mai bun pentru nivelul nostru. Are contract până în 2024, dar e până când își dorește el. Avem în obiectiv, în următoarea perioadă, să ne punem la masă pentru a discuta despre viitor. Vreau să prelungim pe 5 ani, începând cu 2024
- Nelu Varga

Citește și: 

Cum plănuiește Nelu Varga să recupereze cele „30-40 de milioane de euro” investite la CFR Cluj: „Putem fi chiar pe plus la anul”

Nelu Varga a băgat mâna adânc în buzunar după calificarea în primăvara europeană: „Asta e prima”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
daniaania
daniaania  •  07 Noiembrie 2022, 10:04

Doamne ajuta !!! Continuitate la un antrenor este ceva, iar voi faceți performanță tocmai pt asta. DP este cel mai bun chiar daca nu place la multi. Este eficient și muncitor un profesionist. Felicitări !!!

81mada
81mada  •  04 Noiembrie 2022, 18:37

Sanatate!!!

elgabri
elgabri  •  04 Noiembrie 2022, 17:54

Nelutule felicitari pentru gazon, arata beton terenul ca in Europa ;))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează