FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Nelu Varga pornește furtuna la CFR: „Vreau ședință cu jucătorii și antrenorii” + Clubul ar fi moștenit o datorie astronomică!

Neluțu Varga
Neluțu Varga

Articol de - Publicat marti, 22 februarie 2022 07:04 / Actualizat marti, 22 februarie 2022 10:28

Nelu Varga, omul cu banii de la CFR Cluj, este și el nemulțumit de evoluțiile echipei din ultimele meciuri și va avea o întâlnire cu jucătorii și stafful tehnic ca „să vedem ce se întâmplă. Eu am încredere în ei, dar nu mai vreau să trăiesc fiecare meci în stres”.

Patronul celor de la CFR, Nelu Varga, a spus cum a văzut meciul cu Rapid, 2-1:

Am trăit foarte greu meciul, cu stomacul în gât. Nu mi-a plăcut nici mie ce am văzut în repriza a doua. Ceva se întâmplă. Cred că este vorba de un blocaj, au căzut psihic, nu-mi dau seama care este problema. Bine că au câștigat totuși meciul. Sper ca această victorie să ne facă să ne revenim.

- Nelu Varga

Ce a putut să-i ceară Dan Petrescu lui Deac: „Promite-mi!”
CFR Cluj
Ce a putut să-i ceară Dan Petrescu lui Deac: „Promite-mi!”

Nelu Varga: „Voi avea o ședință cu jucătorii, cu staff-ul”

Finanțatorul ardelenilor a văzut și reacția lui Dan Petrescu, care și-a acuzat elevii că „au fost penibili în a doua repriză”. 

Și a decis: „O să am și eu o ședință cu jucătorii și cu stafful tehnic, să vedem care sunt problemele. Dau atâția bani la echipă, am încercat să o fac puternică, asigur cele mai bune condiții, dar nu vreau să mai trăiesc meciurile în asemenea stres. 

Nu am vrut să reacționez la cald, cum făceam înainte, de aceea am lăsat să treacă o zi. Eu am încredere în Dan Petrescu, în jucători, dar trebuie să deblocăm situația. Nu-mi fac griji de titlu, dar nici nu vreau să riscăm. Pentru că avem planuri mari pentru viitor”. 

Varga: „M-am trezit cu 10 milioane datorie”

Și la CFR, ca la multe alte echipe din Liga 1, sunt întârzieri salariale de 3 luni. Nelu Varga a admis că „sunt niște salarii restante, dar totul se va rezolva. Lumea nu știe că, după ce am dat afară vechea conducere, m-am trezit cu datorii mai vechi, de 10 milioane de euro. 

Mie îmi spuneau că totul e în regulă, tot dădeam bani, dar n-am știut nimic despre ce se întâmpla, de fapt. Am achitat deja opt, am încercat să țin pasul și cu salariile. Dar nici eu nu sunt sac fără fund! Au fost jucători aduși pe bani mulți, unii nu jucau, apoi am plătit și ca să plece. De aceea am și demarat un audit. 

Nu e vorba de răutate, de răzbunare, dar dacă cineva a greșit, să plătească! Iar jucătorilor le-am promis că până la finalul lunii martie vom ajunge cu salariile la zi. Eu o să mă țin de promisiune, dar și ei trebuie să dea mai mult”

Varga a mai adăugat că „acum 5 ani, când am venit la CFR, mi-am fixat un target de 10 ani, în care clubul să ajungă să se autofinanțeze și chiar să aducă profit. Eu cred că este posibil chiar din acest an, cu sponsorii pe care îi vom atrage și dacă ajungem în grupele Champions League sau Europa League”

Până acum am băgat 60 de milioane de euro la CFR, în cinci ani. Avem un buget, cu salarii, taxe și tot ce înseamnă întreținerea unei echipe, de 1,5 milioane de euro pe lună. Poate că unii jucători au fost supraevaluați. La noi sunt și salarii de 35.000-40.000 de euro. Doar media e de 20.000 de euro. De aceea am și pretenții.

- Nelu Varga, patron CFR

VIDEO Conferința lui Dan Petrescu după victoria cu Rapid: „Chiar dacă am câștigat, vreau să-mi cer scuze fanilor”

Citește alte știri din Liga 1:

Cine prinde play-off-ul » 6 echipe au rămas în cursă pentru ultimele 4 locuri! Cum arată calculele
PLAY-OFF
Cine prinde play-off-ul » 6 echipe au rămas în cursă pentru ultimele 4 locuri! Cum arată calculele
Hagi acuză din nou jocuri de culise: „Au lista făcută!” + Jucătorul care îl enervează de 3 etape
Farul - FC Argeș 0-1
Hagi acuză din nou jocuri de culise: „Au lista făcută!” + Jucătorul care îl enervează de 3 etape

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
no.bine
no.bine  •  22 Februarie 2022, 15:25
Postat de razvanstefan2010 pe 22 Februarie 2022, 14:11

in primul rand, in primul tur accesul e garantat din coeficientul de țară , iar daca UEFA nu schimba regula golului in deplasare, FCSB se califica și voi ați fi fost eliminați din primul tur! așa camai bea apa cu coeficientul cfrului.... FCSB încă nu a intrat direct in grupele UCL datorita coeficientului făcut de frânarii tai!!!

@razvanstefan daca adversarii nu se prezentau, fcsb ar fi luat Europa League… ghinion frate !

valentindragobete
valentindragobete  •  22 Februarie 2022, 15:11
Postat de vasileroaita pe 22 Februarie 2022, 12:59

Esti sigur ca au vandut afara pe banii vehiculati in presa?! De ce nu plateste Becali, de exemplu, catre Botosani procentele din contract?! Poate... suma reala e foarte departe de cea anuntata de Becali!!! Tot ce este "rezolvat" de clanul Becali miroase tare urat...

E greu pentru mintițica ta, aia lipsă, să înțeleagă că nu poate plăti inainte de încasarea c/v ratelor din transfer ca la ... Ca să nu mai zic că botșenistu poate să-și solicite " drepturile " daca se simte păgubit dar ce să vezi, n-o face ! La umbra ta de neuron chiar nu te-ai întrebat de ce oare ?

1385168775251806
Stolz Ultras  •  22 Februarie 2022, 14:31
Postat de razvanstefan2010 pe 22 Februarie 2022, 14:11

in primul rand, in primul tur accesul e garantat din coeficientul de țară , iar daca UEFA nu schimba regula golului in deplasare, FCSB se califica și voi ați fi fost eliminați din primul tur! așa camai bea apa cu coeficientul cfrului.... FCSB încă nu a intrat direct in grupele UCL datorita coeficientului făcut de frânarii tai!!!

Fecesebei n a intrat niciunde ca i au scos asiaticii din primul tur.in champions league,in editia in care mutipla campioana a batut man united pe old trafford,realizand recordul de puncte pt o echipa romaneasca in ucl si cand un mare conducator de la fecesebei a mintit ca se retrage din fotbal,daca se realizeaza acest lucru..dexi in editia aceea memorabila a ucl,CFR nu a intrat in grupe,pe punctele facute de altii..esti slab informat si mai mult si mincinos..CFR a trecut tururi preliminare,cu slovan liberec si basel,dar e mai frumos sa tragi o minciuna,e asa in natura voastra..cu multa placere!! P.s. 4-1 h2h.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează