FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FC ARGEȘ 0-1

Hagi acuză din nou jocuri de culise: „Au lista făcută!” + Jucătorul care îl enervează de 3 etape

Farul - FC Argeș 0-1. Gheorghe Hagi, managerul dobrogenilor, a acuzat la final arbitrajul, jocul echipei și a criticat randamentul lui Michael Omoh, schimbat pentru al 3-lea joc consecutiv la pauză.
Farul - FC Argeș 0-1. Gheorghe Hagi, managerul dobrogenilor, a acuzat la final arbitrajul, jocul echipei și a criticat randamentul lui Michael Omoh, schimbat pentru al 3-lea joc consecutiv la pauză.

Articol de GSP - Publicat luni, 21 februarie 2022 20:45 / Actualizat luni, 21 februarie 2022 21:36

Farul - FC Argeș 0-1. Gheorghe Hagi, managerul dobrogenilor, a criticat la final arbitrajul, jocul echipei și randamentul lui Michael Omoh, schimbat pentru al 3-lea joc consecutiv la pauză.

Gică Hagi și-a vărsat nervii pe un jucător » Imaginile surprinse imediat după eșecul cu FC Argeș
Farul - Argeș 0-1
Gică Hagi și-a vărsat nervii pe un jucător » Imaginile surprinse imediat după eșecul cu FC Argeș

„A fost un meci echilibrat, am încercat să facem lucrurile cum doream, dar nu am găsit soluțiile dorite. Ei au avut un șut în a doua repriză, a fost o lovitură liberă în ultimul minut și am luat gol. 

Am fost echipa mult mai lentă, mai previzibilă. Am încercat să schimbăm pentru că am jucat la trei zile, am vrut să avem prospețime. Din păcate, portarul lor a fost extraordinar. Avem multe faze fixe și nu marcăm, adversarul e periculos, noi nu suntem... Este un duș rece, sper să ne trezim”, a declarat Hagi la final.

Farul - FC Argeș. Gică Hagi, despre...

  • schimbarea lui Purece, introdus în teren în minutul 33 și înlocuit în minutul 69: „Purece avea cartonaș, de aia l-am schimbat. În rest, a dat o centrare bună, i-am zis că din cauza cartonașului, pe care l-a luat la 70 de metri de poartă, cu 10 jucători în spatele lui, l-am înlocuit. De ce a luat galben? Nu știu! Era primul lui fault, intrase de puțin timp, un fault normal de joc. Asta e, arbitrul vede în felul lui și trebuie să acceptăm
     
  • înlocuirea lui Omoh la pauză: „Întrebați-l pe el. Randamentul a fost foarte slab!
     
  • Purece și Artean, suspendați cu FCSB: „Vom vedea, avem tip să ne gândim, trebuie să găsim soluții. Au luat cartonașe numai ăia care erau pasibili de suspendare, probabil au lista făcută

Hagi se simte vânat: „Farul deranjează!”

După precedenta înfrângere, 0-1 vs. Chindia, Hagi a vorbit din nou despre o conspirație împotriva Farului. Atunci, „Regele” a rămas în 10 jucători încă din minutul 30, când Horia Mladinovici i-a arătat direct „roșu” atacantului Jefte Betancor. Spaniolul îl lovise cu cotul în spate pe Paul Iacob, fundașul dâmbovițenilor, la un duel petrecut în careul Chindiei.

„Nu poți să rupi așa echilibrul. Din ce am vorbit, nu prea a fost. Nu sunt reluări din care să se vadă clar. Cum să nu existe nicio cameră și să dai reluări de la depărtare? Mi se pare prea mult, dar e imposibil! Din toate punctele de vedere. S-a dorit ruperea echilibrului, apoi ce să mai zic? Echipa a alergat, și-a dorit, dar deranjăm că suntem sus, că facem lucrurile bine, că jucăm fotbal frumos. Lucrurile se știau dinainte. 

Iacob face lucrul ăsta mereu, le-am arătat pe video, probabil știa și arbitrul. A fost ușor să se întâmple! Foarte ușor! La toate mingile lungi, Iacob niciodată nu a sărit la cap, numai în adversar. E greu să înțelegi fotbalul ăsta. Mergem înainte. Ce să mai facem? A fost greu să ne facem jocul în 10 oameni. Echipa produce fotbal, dar arbitrul a rupt echilibrul. Ce să mai zici?”, a răbufnit Gică Hagi, la Telekom Sport.

Probabil deranjăm! Nu eu, ar fi culmea. Farul, clubul, deranjează. Suntem prea sus. Cum ne permitem noi să fim acolo sus?! Dar e inadimisibil. Mi se par lucururile complicate. Noi nu avem nicio reluare clară... Se dă din umeri. Așa face și arbitrul. OK, mergem înainte! 
- Gică Hagi

Cum arată clasamentul Ligii 1, după Farul - FC Argeș 0-1

Dorit la Galatasaray, Hagi a răspuns: „Vreau în primele 4 din țară”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Gigi Becali face declarații aiuritoare: „Keșeru nu mai poate juca la nivel înalt pentru că s-a vaccinat! De asta și jucătorii lui CFR Cluj dormeau pe teren cu Rapid”

Capitolul la care Reghe se laudă că îi dă clasă lui Mutu: „Nu e la nivelul meu. Sunt bun rău, Champions League!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
st.il.
st.il.  •  22 Februarie 2022, 11:58

Sper din suflet ca Farul să prindă, în sfârșit...play-out-ul !...

zizu
zizu  •  22 Februarie 2022, 10:53
Postat de dudulici pe 22 Februarie 2022, 05:30

Regele s-a metamorfozat in 20 de ani,dintr-un mare fotbalist,in *** fotbalului nostru!NUMAI RAUTATE II IESE DIN GURA!!!!Pacat!Si rusinos!!!!!

Așa a fost din totdeauna! Doar că într o vreme i se iertau multe,iar acum ......suportăm ce am tolerat!

calugarul.pafnutie
calugarul.pafnutie  •  22 Februarie 2022, 10:13

Se plâng finii și nașii de arbitraj!?.... Ce ***! .... Farul joaca la oase de când îi știu! Până acum arbitrii ticăloși gigiști au închis ochii. Probabil că Hagi l- a supărat cu ceva pe ayatolahul cioban Becali care ghidoneaza totul in fotbalul romanesc!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează