FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Neluț Roșu a găsit „un nou punct de plecare pentru Dinamo” » Mesaj pentru fanii care îi critică pe jucătorii lui Ovidiu Burcă

Articol de , - Publicat luni, 09 octombrie 2023 10:36 / Actualizat luni, 09 octombrie 2023 11:08

Dinamo a remizat cu CFR Cluj, scor 1-1, iar jucătorii alb-roșiilor au încercat să scoată în evidență detaliile pozitive după remiza care mai liniștește atmosfera în pauza prilejuită de meciurile echipei naționale.

Dinamo a reușit să stopeze o serie negativă de patru eșecuri consecutive în Liga 1, în care nu marcarse nici măcar un gol, cu remiza reușită duminică seară, pe Arena Națională, în fața a 10.000 de spectatori.

11 detalii care nu s-au văzut la TV în meciul dedicat memoriei lui Cătălin Hîldan » Fotbalistul cu VW Polo + rapidist vechi, cu fularul lui Dinamo la gât
Dinamo - CFR Cluj 1-1
11 detalii care nu s-au văzut la TV în meciul dedicat memoriei lui Cătălin Hîldan » Fotbalistul cu VW Polo + rapidist vechi, cu fularul lui Dinamo la gât

Un meci înaintea căruia clubul l-a comemorat pe regretatul Cătălin Hîldan, suporterii și jucătorii celor două formații oferind un moment emoționant în minutul 74, când partida s-a oprit și toți cei prezenți pe cel mai mare stadion al țării au început să aplaude, cu gândul la ”Unicul Căpitan”.

Neluț Roșu despre ce-a obținut Dinamo după 1-1 cu CFR Cluj: „Cu un ochi râdem, cu altul plângem”

Dinamoviștii au fost mai bucuroși la finalul partidei, după remiza obținută, spre deosebire de jucătorii ardelenilor, care au acuzat ratări mari și victoria irosite. Unul dintre liderii ”câinilor”, Neluț Roșu, 30 de ani, a extras câștigul echipei după remiza cu CFR Cluj. 

Mijlocașul central a transmis suporterilor că el și coechipierii săi nu iau în calcul lupta la retrogradare, considerând că Dinamo își va reveni în curând.

”A fost un fotbal frumos, un spectacol, cu un ochi râdem, cu altul plângem. Ne doream mult victoria, știam că putem să obținem punct, puncte. O să ne revenim, avem lot bun, jucători buni, tineri, avem speranțe.

Este un nou punct de plecare pentru noi, să ne dea încredere. Am arătat că putem juca un fotbal bun împotriva unei echipe bune care se bate an de an la campionat. Să nu uităm că am schimbat mulți jucători”, a declarat fotbalistul după partidă.

Noi rămânem încrezători, tratăm fiecare meci la fel, avem niște lucruri de la care nu ne abatem. Ca să învingem, trebuie să jucăm ca-n prima repriză cu CFR Cluj, ca să glumim un pic, și să ținem nivelul sus 90-95 de minute.

- Neluț Roșu, mijlocaș Dinamo

Mesaj pentru critici: „E dreptul lor să vină la stadion și să țipe. Să nu punem la suflet”

Mijlocașul a declarat că face față criticilor suporterilor, atât el, cât și coechipierii săi. În ultimul timp, au avut parte din plin. Neluț Roșu a avut și ghinionul de a semna un autogol cu Oțelul la Galați, scor 0-1, dar Ovidiu Burcă i-a arătat din nou încredere, l-a menținut titular.

”Nu mă afectează, e dreptul lor să vină și la stadion să urle, să țipe, face parte din fenomen. Nu trebuie să punem la suflet. Tot ei ne critică, tot cu ei ne bucurăm la finalul meciului.

45de meciuri, un gol și 3 assist-uri a adunat Roșu pentru Dinamo, el semnând cu ”câinii” după retrogradarea echipei în vara 2022

Nu cred că Mister (n.r. - Burcă) avea postul în pericol. Nu cred și nu ne-am gândit nici noi, nici el. Am vorbit și cu șefii, sunt alături de noi, dacă am plecat la un drum, suntem împreună până la capăt.

Ne dorim să nu întâmpinăm probleme la retrogradare, dar trebuie să arătăm pe teren. Să nu vorbim la televizor lucruri de genul ăsta, ci pe teren trebuie să demonstrăm dacă putem fi sus sau ce vom fi până la final”, a mai comentat Neluț Roșu.

A fost un meci emoționant pentru suflarea dinamovistă, cred că ne-a ajutat puțin și Cătălin Hîldan.

- Neluț Roșu, mijlocaș Dinamo

VIDEO Neluț Roșu, declarații la finalul partidei cu CFR Cluj

Citește și alte știri:

VIDEO Nicolescu l-a atacat pe Hațegan: „Dinamo nu e tratată cu respect”

FOTBAL LA JUDEȚ Speranța arbitrajului din România e soția lui Ogică! Alexandra a lăsat handbalul și acum face legea la meciurile de județeană

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează