FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Nelu Varga s-a înțeles și cu noul președinte! Organigramă de forță la CFR Cluj

Dani Coman (42 de ani) va fi următorul președinte al campioanei CFR Cluj.
Dani Coman (42 de ani) va fi următorul președinte al campioanei CFR Cluj.

Articol de GSP - Publicat luni, 30 august 2021 22:20 / Actualizat luni, 30 august 2021 23:10

Dani Coman (42 de ani) va fi următorul președinte al campioanei CFR Cluj. 

După haosul general de săptămâna trecută, lucrurile încep să se așeze la CFR Cluj. Antrenorul Dan Petrescu urmează să semneze mâine un contract valabil pentru următoarele trei sezoane, iar patronul Varga a pregătit și o nouă organigramă la nivel administrativ. 

Dani Coman, președinte la CFR Cluj 

Dani Coman, în prezent președinte la Hermannstadt, a fost convins de patronul Nelu Varga și va conduce campioana României. Coman lasă clubul sibian pe locul secund în Liga 2, fără înfrângere și la egalitate de puncte cu liderul CSA Steaua și cu Concordia Chiajna.

Clubul va avea o organigramă stufoasă. Răzvan Zamfir, Bogdan Mara și Marius Bilașco vor face și ei parte din conducerea „feroviarilor”, în posturi de directori sportivi. Cel din urmă fusese la rândul său luat în calcul pentru postul de președinte. 

Dan Petrescu, viitorul antrenor al campioanei CFR Cluj

Discuțiile purtate în această dimineață la stadionul CFR-ului, între patronul Nelu Varga și Dan Petrescu, au fost productive. Prezent în studioul DigiSport, GSP jurnalistul Remus Răureanu a anunțat că „Bursucul” va semna un contract cu CFR Cluj care se va întinde pe 3 sezoane. Acordul ar urma să fie parafat mâine.

În această dimineață, reporterii Gazetei prezenți la Cluj l-au surprins pe Nelu Varga, patronul celor de la CFR, făcându-și apariția la stadion. Varga a fost urmat și de Marian Băgăcean, unul dintre oamenii de încredere ai patronului, implicat în evenimentele tensionate din ultimele zile.

La două ore distanță, la stadion a ajuns și Dan Petrescu, acesta intrând pe altă parte a arenei, fără a fi surprins de repoterii de la fața locului.

VIDEO Dragomir, analiză devastatoare după CFR Cluj - FCSB 4-1: „Nu Becali e vinovat! Iordănescu poate face o echipă de locurile 5-6, dat atât!”

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

NOTE GSP Ovidiu Ceclan > Edi Iordănescu » Note după derby-ul în care FCSB a fost UMILITĂ: antrenorul și 9 jucători ai roș-albaștrilor, corijenți la Cluj!

S-a făcut! CFR Cluj, acord cu Dan Petrescu » Pe câți ani se întinde contractul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  31 August 2021, 09:27
Postat de valu4ever pe 31 August 2021, 08:56

BUN asta,A bagat Astra in B!

Nu el a băgat-o.

valu4ever
valu4ever  •  31 August 2021, 08:56

BUN asta,A bagat Astra in B!

c23665
c23665  •  31 August 2021, 08:19
Postat de nefertem pe 31 August 2021, 07:54

Contractul se va intinde pe cati ani va dori Danut, adica pana la prima oferta de pe la arabi (ca prin China si Turcia a aratat ce poama e, nu-l mai ia nimeni). Apoi, daca il lasa aia cu ochii in soare, vine si baga strambe si-l lucreaza pe ala ce va fi in acel moment antrenor la CFR Cluj. Adica fix ca acum.

Cum le stii tu, nene Omidule, mai rar!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează