FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OFICIAL 3 vedete au plecat de la Dinamo: „Le-am denunțat contractele” + „Discutăm rezilierea și cu Vlad Achim”

Articol de - Publicat marti, 13 iulie 2021 13:31 / Actualizat marti, 13 iulie 2021 13:52

Dinamo a anunțat azi că Ante Puljic (33 de ani), Adam Nemec (35) și Diego Fabbrini (31) au plecat de la club.

Nemulțumiți de restanțele financiare, cei trei au refuzat micșorarea salariilor, iar clubul a decis să le termine contractele.

Puljic, Nemec și Fabbrini au plecat oficial de la Dinamo

Răzvan Zăvăleanu, reprezentat al firmei RTZ și noul administrator judiciar al lui Dinamo, a vorbit pentru Gazeta Sporturilor despre cei trei fotbaliști care au plecat.

„Am văzut tot felul de variante în legătură cu cei trei. Lor le-am denunțat contractele pentru că nu ne-am înțeles pentru reducerea salariilor. Legea insolvenței permite asta. 

Suntem în curs de reziliere pe cale amiabilă și contractului cu Vlad Achim. Până acum se făcea bugetul în funcție de cheltuieli, iar lumea se întreba dacă există bani. Nu va mai fi așa. Vom vedea pe ce bani ne bazăm, din sponsorizări și drepturi TV, facem un buget și ne vom încadra în el. Dinamo poate ieși din insolvență, dar trebuie să fim consecvenți. După ce lucrurile se vor mai liniști, următorul pas ar fi să găsim un investitor”, a spus Răzvan Zăvăleanu.

Surse apropiate clubului din „Ștefan cel Mare” susțin că fondul lunar de salarii va fi de maximum 50% din cel care era înainte de intrarea în insolvență.

Au fost afișate cotele la titlu în Liga 1! » Marea favorită + cum stau Dinamo, Rapid și FCU Craiova
LUPTA LA TITLU
Au fost afișate cotele la titlu în Liga 1! » Marea favorită + cum stau Dinamo, Rapid și FCU Craiova

Dinamo București anunță încheierea raporturilor contractuale cu jucătorii Ante Puljic, Diego Fabbrini și Adam Nemec, a declarat directorul executiv Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook a clubului. 

"RTZ & Partners, în calitate de administrator judiciar al societății noastre, a decis încetarea raporturilor contractuale cu trei dintre componenții lotului, este vorba de Puljic, Fabbrini și Nemec. 

Pe această cale le transmitem mult succes în carieră!", a precizat  Iuliu Mureșan. 

91 de partide și 4 goluri a adunat Ante Puljic pentru Dinamo București în două perioade, 2015-2016 și 2019-2021. A jucat 76 de meciuri în Liga 1, 14 în Cupa României și unul în Cupa Ligii.

58 de meciuri a jucat Diego Fabbrini pentru Dinamo București în două sezoane competiționale, 2019-2020 și 2020-2021. Mijlocașul italian a înscris 4 goluri în tricoul alb-roșu.

25 de goluri în 98 de jocuri a marcat Adam Nemec pentru Dinamo București în două perioade, 2016-2018 și 2020-2021. Atacantul slovac a cucerit Cupa Ligii în 2017 cu echipa noastră. 
-comunicatul de azi dat de Dinamo

  • După o primă aventură (aprilie 2015-iunie 2016), Puljic a revenit la Dinamo în septembrie 2019. A jucat 37 de partide în sezonul recent încheiat, marcând un gol.
  • Fabbrini mai avea un an de contract cu Dinamo și și-a depus memoriu pentru a-și recupera datoriile. Fabbrini a ajuns la Dinamo în august 2019, de la ȚSKA Sofia. În sezonul recent încheiat, mijlocașul a bifat 39 de partide, în care a reușit 3 goluri și 3 pase decisive.
  • Nemec a revenit la Dinamo în august 2020. Acesta era apreciat de către fanii din „Ștefan cel Mare”, după ce a marcat 20 de goluri în 64 de partide în perioada aceasta.  În sezonul trecut, Nemec a strâns 34 de meciuri și a marcat de 5 ori, oferind și două pase de gol..

Dinamo, decimată înainte de startul Ligii 1!

Dario Bonetti, noul antrenor al lui Dinamo, are mari probleme de lot. Astfel, în prima etapă, cu FC Voluntari, ar putea alinia o formulă inedită.

Cel mai probabil, cu debutantul Deniz Giafer (20 de ani) în centrul defensivei, și cu Andrei Florescu (19) la mijloc, un produs al academiei clubului revenit în această vară după împrumutul la Metaloglobus. De asemenea, e greu de crezut că „haita” se va putea baza pe un „vârf” clasic la meciul cu Voluntari. 

Cum ar putea arăta Dinamo în prima etapă: Eșanu - Sorescu, Ehmann, Giafer, A. Radu - Bani, G. Crețu, A. Florescu, St. Filip - Mihaiu, Neicuțescu.

VIDEO  Andrei Radu, despre situația de la Dinamo: „Vă dați seama că e trist, nu am primit banii de 5 luni”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Dinamo face orice pentru a obține bani: „câinii” l-au propus pe Sorescu la FCSB! Cum a reacționat Becali când a auzit

Dinamo l-a repatriat pe fotbalistul din cauza căruia Mihai Rotaru a făcut iureș la Craiova

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
creeperno115
creeperno115  •  13 Iulie 2021, 22:47

Bine ca putem face transferuri si iarna

tonimirea
tonimirea  •  13 Iulie 2021, 19:09

Putem incepe campionatul cu orice echipa, important e lotul din retur si cel din play out. Anul trecut s-a intrat in play out cu putine puncte si fara returul din play off jucat, s-au castigat destule pentru a evita retrogradarea. Concluzia este ca iti trebuie 5-6 jucatori buni in play out si rezolvi tot ce nu ai reusit sa faci in tur si retur. Cupele europene nu mai sunt o tinta asa ca poti construi incet incet o echipa tanara foarte buna. Cat despre retrogradare sa-t lasam sa bata campii pe detractorii , oricare ar fi ei.

hristo8
hristo8  •  13 Iulie 2021, 18:44
Postat de valyomanyd pe 13 Iulie 2021, 16:18

Iar o sa fii prost si sezonul asta ?

brost cronic.))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează