FOTBAL  »  Superliga  »  PARIURI

FOTO Nepotul lui Gigi Becali, lovitură la pariuri » A jucat și meciul unchiului și a luat o sumă frumoasă: „Bani de semințe”

Articol de GSP - Publicat joi, 28 noiembrie 2019 15:18

Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali, a dat lovitura la pariuri. Cu 50 de lei mizați a câștigat 17.610 lei, iar printre meciurile pariate s-a numărat și cel dintre FCSB și Astra, scor 1-3. 

Nepotul finanțatorului de la FCSB a jucat un bilet cu 15 meciuri, reușind să le nimerească pe toate. La partida roș-albaștrilor, Lucian a jucat GG sau 3+. În limbaj normal înseamnă că marchează ambele echipe sau în meci se înscriu minimum 3 goluri. Cota acestui eveniment era 1.50. 

„Un pic așa de control. Of, de semințe” a fost descrierea imaginii postate de Lucian Becali cu biletul de la pariuri. 

Biletul câștigat de Lucian Becali

FOTO Nepotul lui Gigi Becali, lovitură la pariuri » A jucat și meciul unchiului și a luat o sumă frumoasă: „Bani de semințe”

Și Gigi Becali a jucat la pariuri

De alfel, în familia Becali pariurile nu reprezintă deloc un subiect tabu. Gigi Becali recunoștea în luna aprilie a acestui an că a pariat mii de euro pe mai multe meciuri. 

„Când a jucat Ajax meciul tur cu Juventus am pariat 10.000 de euro. Am pus două chestii. Am pus că bate Barcelona și că bate Ajax sau meci egal. Am câștigat 25.000 de euro. Am vrut să pun că bate Barcelona și se califică Ajax. Mi-a zis Mihai (n.r. Mihai Stoica) să nu pun pentru că îi va spulbera Juventus. 

Eu am pus pentru că m-a enervat MM. El mi-a spus că îi distruge Juventus și ca să îi dau în cap am pus la pariuri. Am câștigat 25.000 de euro. N-am voie să joc la pariuri, dar n-am pus pe numele meu. Am jucat online”, a spus Becali la vremea respectivă. 

Regulamentul FRF nu le permite persoanelor implicate în fotbal să parieze, dar asta nu l-a speriat pe patronul de la FCSB. 

Extras din regulamentul FRF privind integritatea competițiilor: „Fapta persoanei care participă direct sau indirect la pariuri sau alte activități similare care privesc jocurile din competițiile organizate sub egida FIFA/UEFA/FRF/LPF/AJF sau care are un interes financiar direct sau indirect în astfel de activități se sancționează cumulativ cu: a) interzicerea oricărei activități legate de fotbal pentru 2 ani; b) penalitate sportivă de 300.000 de lei”.

Match Preview Voluntari - FCSB

Vezi și:

Chipciu nu vrea să mai audă de FCSB: „Să vin și s-o pățesc precum Rusescu și Adi Popa?!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
859779594095355
Nick Rasu  •  29 Noiembrie 2019, 19:28

Oierul asta de ***...chiar e prost rau de tot...auzi..nu am jucat pe numele meu...am jucat online...pa-i si online pe numele cui ai jucat... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2483300851779405
Varto Lo  •  29 Noiembrie 2019, 00:01

Banul la ban trage și păduchele, la paduche,asta e viața...

bbb7419
bbb7419  •  28 Noiembrie 2019, 19:19

rar mi a fost dat sa vad un *** mai mare decat ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează