FOTBAL  »  Superliga  »  ECHIPĂ NOUĂ ÎN BĂNIE?

Neţoiu vrea la Craiova, nu la Dinamo: "Lucrez cu primarul să facem o echipă nouă şi un stadion ultramodern"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 10 aprilie 2012 22:38

Fost finanţator la Craiova şi la Dinamo, Gigi Neţoiu plănuieşte să investească din nou la prima dintre ele. Omul de afaceri a dezvăluit că s-a implicat deja într-un proiect în Bănie.

"Lucrez la un proiect cu primarul Solomon, vrem să facem un stadion ultramodern acolo. Vrem să facem o echipă nouă împreună cu marii jucători, Consiliul Local, Primăria, oameni de afaceri printre care şi eu. Construcţia noului stadion va dura în jur de doi ani, într-o lună sper să avem proiectul. În tot acest timp, echipa trebuie să fie în A.

Va fi dărîmată arena Ion Oblemenco şi construită una nouă. Adrian Mititelu practic nu mai are o echipă acum. Societatea care are palmaresul cred că e la Finanţe. Şi chiar dacă ar fi reafiliată, are prea multe datorii.

De ce n-aş fi primit cu simpatie la Craiova, am făcut o echipă acolo pe care am dus-o de pe locul 13 pe primul loc?! Cînd am plecat am spus că o fac pentru că nu vreau să fiu părtaş la decăderea ei. Şi uite că echipa e dezafiliată acum.

Discut zilnic cu Sorin Cîrţu, Cămătaru. Oricine se poate implica în noul proiect, inclusiv Gică Popescu. Aş vrea să fie cîţi mai mulţi investitori", a declarat Neţoiu la Contraatac de pe GSP TV.

Neţoiu a vorbit şi despre schimbările de la Dinamo: "Eu aş fi făcut un efort să-l iau pe Andone. Dar e decizia celui care investeşte. Vom vedea dacă alegerea Bonetti e cea mai bună".

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (156)
pancozone
pancozone  •  11 Aprilie 2012, 21:44

Multumim domnule Netoiu ,dar NU!!!!!! Nu veni aici, mai fa un Rocar daca vrei si vorbeste cu primarul din Gisulapu.....

sebas80
sebas80  •  11 Aprilie 2012, 17:23

atat timp cat inca ne vom mai minti cu povesti gen "marile glorii", numai in situatii din astea o sa fim, si echipa va fi pasata numai pe mana groparilor gen netoiu, mititelu, staicu etc. marile glorii au fost fotbalisti, nu conducatori de cluburi. marile glorii vor si ele sa manance exact ca toti ceilalti, asa ca se vor invarti numai prin jurul oamenilor cu interese. nu camataru cartu sau mai stu ei cine sunt solutiile.

didi_x16
didi_x16  •  11 Aprilie 2012, 13:55

la puscarie,cu mitica si cu nasu,poate faceti acolo liga interpenitenciare

Vezi toate comentariile (156)
Comentează