FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

NEVERSEA // Alin Lazăr, surpriza lui Eugen Neagoe de la Marbella, „chill” la Neversea » Cum s-a relaxat fotbalistul lui Dinamo

Alin Lazăr, la Neversea // Sursă foto: Instagram Alin Lazăr +1   FOTO
Alin Lazăr, la Neversea // Sursă foto: Instagram Alin Lazăr

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iulie 2019 11:07

Alin Lazăr (18 ani) a fost unul dintre jucătorii tineri luați de Eugen Neagoe în stagiul de pregătire al lui Dinamo din Marbella. După cantonament, fotbalistul s-a destins la festivalul de muzică ușoară Neversea, desfășurat în acest week-end la Constanța. 

Alin Lazăr e vărul mult mai cunoscutului Valentin Lazăr, fost mijlocaș la Dinamo sau Sportul Studențesc, în prezent liber de contract.

Alin, de meserie fundaș dreapta, a fost crescut de Dinamo, a câștigat în urmă cu un an Cupa României 19 alături de „câini”, iar acum speră să facă pasul spre prima echipă a lui Dinamo. La Marbella, a evoluat timp de o repriză în amicalul cu Linfield, 2-0, cei prezenți remarcând agresivitatea pozitivă a jucătorului. 

Cu o săptămână înainte de startul campionatului, fotbalistul s-a distrat la Neversea, cunoscutul festival care a strâns pe litoral zeci de mii de tineri dornici de distracție

alin lazar

Cristi Manea, Larisa Iordache, Denisa Dedu și Sandra Izbașa sunt alte nume importante din sport care au fost prezent la Neversea.

Vezi și: EXCLUSIV La Dinamo, viața bate filmul! „Câinii” reînnoadă amiciții vechi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează