FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"New Dinamo" » Cum ar putea arăta echipa "cîinilor" în retur cu şapte schimbări în primul "11"

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 31 ianuarie 2015 17:28

Dinamo a fost una dintre cele mai active echipe pe piaţa transferurilor, a reuşit în această iarnă şase achiziţii şi negociază pentru alţi patru jucători.

Dinamo continuă reconstrucţia după numirea lui Mihai Teja ca antrenor principal şi a lui Daniel Stanciu, ca manager şi vor avea loc mai multe schimbări şi în primul "11".

Mulţi dintre jucătorii veniţi în această iarnă au şanse să fie titulari, iar la nivelul primei echipe pot apărea mai multe schimbări, faţă de echipa folosită în ultimul meci din Liga 1.

Cum ar putea arăta Dinamo în primul meci din Liga 1, cu Oţelul:

Marc - Bărboianu, Goian, Cordoş(Marc), Serginho - N.Grigore, Elhamed(Boubacar) - Lazăr,  C. Matei, Grozav(Rotariu) - Alexe (Niculae, Bilinski)
Antrenor: Mihai Teja

Dinamo în ultimul meci din Liga 1, 1-6 cu Astra:
Marc - Fai, Nedelcearu, Cordoş, S. Filip - Lazăr, Boubacar, Elton, Bărboianu, C. Matei - Alexe
Antrenor: Ionel Dănciulescu

Jucătorii aduşi de Dinamo: M. Niculae, Hatem Abd Elhamed, Henrique, N. Grigore, Serginho şi L. Goian

Jucători pe care Dinamo îi poate transfera: Marc, Cristescu, Machado şi Grozav

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (95)
zecs93
zecs93  •  02 Februarie 2015, 02:18
Postat de unico_biancorossi pe 02 Februarie 2015, 00:27

va spun eu cum va arata, sa nu mai bajbaiti degeaba : Marc/Naumovski Marc - Machado - Goian - Serginho Grigore - Cristescu/Hatem Gavrila/Matei - Grozav - Lazar/Alexe/Rotariu Bilinski/Marius Nicolae/Henrique

bah doamne ajuta sa vina

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  02 Februarie 2015, 00:32
Postat de mad_rottweiler pe 31 Ianuarie 2015, 21:59

Te credeam baiat destept,cum sa crezi stiri din Fanatik,aia care le dau premii gratis lui reghe si prodancei an de an sa le arunce si lor un os de la arabi din cand in cand sau o tata prin ziar! Si daca a semnat cu Pandurii ,ii doresc mult succes dar pentru mine fituica aia e hartie igienica!

..))))))))))))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  02 Februarie 2015, 00:31
Postat de nicolaevici pe 31 Ianuarie 2015, 22:18

Eronat..Echipa de baza o sa fie cu totul alta... Portar Marc- fundas (dreapta Elhamed) care nu stiu ce cauta la mijloc ..si in nici un caz nu central el fiind de banda.! cuplul de (fundasi centrali Machado si Marc) in cazul in care se vor concretiza transfeurile! Fundas stanga acest Serginho adus de la Brasov care este clar peste Filip....zona mediana ...(la inchidere N.Grigore).., (si cei trei ofensivi Lazar-Cristescu-Grozav) dintre care Lazar si Cristescu vor face si faza defensiva.... Boubacar Matei si Rotariu rezerve! In Atac ..aici e de discutat Niculae- Bilinski si poate intra in schema acest Henrique care este mult peste Alexe!!!

destul de interesanta analiza. de acord pe variantele ofensive.

Vezi toate comentariile (95)
Comentează