FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - JUVENTUS BUCUREȘTI, AZI, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

New entry pe banca lui Dinamo » Premieră la meciul de diseară cu Juventus București

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 martie 2018 18:07

Începând cu partida de diseară cu Juventus București, Ionel Dănciulescu, promovat în funcția de director general al clubului, nu va mai sta pe banca de rezerve a "câinilor", așa cum s-a întâmplat în ultimii trei ani.

Pe bancă nu va fi nici Constantin "Bigică" Eftimescu, administratorul clubului, așa cum se vehicula săptămânile trecute, ci va fi un new entry.

Este vorba despre George Trandafir, organizator de competiții al grupării, care a mai ocupat funcții la nivelul centrului de copii și juniori. Trandafir a fost și arbitru la începutul carierei sale, dar și delegat la Dinamo II pe vremea când Florin Bratu antrena "satelitul" dinamoviștilor. Acesta este căsătorit cu Cristina Trandafir, arbitru în lotul Ligii a 2-a.

  • Dinamo - Juventus București se joacă azi, de la ora 20:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
titiduru22
titiduru22  •  30 Martie 2018, 19:20

Articol.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează