FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Șansă nesperată pentru Ngezana » Ce planuri are selecționerul Africii de Sud

Siyabonga Ngezana ar putea fi convocat de Africa de Sud
Siyabonga Ngezana ar putea fi convocat de Africa de Sud

Articol de - Publicat marti, 13 februarie 2024 19:40 / Actualizat marti, 13 februarie 2024 20:27

Vești bune pentru Siyabonga Ngezana (26 de ani), fundașul central de la FCSB. Selecționerul Africii de Sud l-ar putea convoca în curând la echipa națională.

Chiar dacă a cucerit bronzul la Cupa Africii de Sud din Coasta de Fildeș, Hugo Broos pregătește o revoluție totală pentru noua campanie.

Ngezana ar putea debuta pentru Africa de Sud

Africa de Sud va disputa în martie două meciuri amicale, cu Andorra și Algeria, în care ar putea debuta Siyabonga Ngezana.

Antrenorul cu origini belgiene nu se va mai baza pe jucătorii trecuți bine de vârsta de 30 de ani, informează publicația Goal.com.

Veli Mothwa, Themba Zwane, Siyanda Xulu și Thabang Monare sunt numele celor care ar putea reprezenta trecutul pentru Broos. Decizia l-ar putea avantaja pe titularul roș-albaștrilor, jucător tot mai constant în evoluții la echipa de club.

20 de meciuria bifat Syabonga Ngezana pentru FCSB în acest sezon

Ngezana a devenit titular la FCSB

După o perioadă de adaptare lungă și total nespecifică roș-albaștrilor, pe care i-a oferit-o finanțatorul, Siyabonga Ngezana s-a impus în echipa pregătită de Elias Charalambous.

În vară, Gigi Becali a plătit 600.000 de euro pentru a-l transfera pe fundașul central sud-african Siyabonga Ngezana, care până în acel punct al carierei evoluase la seniori doar la Kaizer Chiefs.

1 milion de euroeste cota lui Ngezana potrivit Transfermarkt.com

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

Fundașul evoluează din ce în ce mai bine împreună cu Joyskim Dawa în axul central, aspect relatat și de presa din Africa de Sud după FCSB - Sepsi 1-0, partidă disputată duminică, în Liga 1

„La 26 de ani, el a fost integralist în 18 dintre meciuri. Ngezana s-a confruntat cu fostul atacant al echipei Mamelodi Sundowns, Pavol Safranko, care a condus atacul lui Sepsi OSK. A fost prima dată când cei doi s-au întâlnit, deoarece Ngezana nu a jucat în cele două meciuri în care Safranko a jucat împotriva lui Kaizer Chiefs în timpul sezonului 2021/22 al DStv Premiership. Luptând alături de camerunezul Joyskim Dawa în centrul apărării, fostul jucător al lui Chiefs a avut o prestație neutralizând orice încercare a lui Safranko și a colegilor săi”, au notat jurnaliștii de la SNL 24.

VIDEO Adi Popa, despre intensitatea antrenamentelor de la FCSB: „Au fost foarte grele”

Citește și alte știri despre FCSB:

Verdict în lupta la titlu: „Sunt deja campioni. Au fost «asasini», «killeri» în acest sezon”
FCSB
Verdict în lupta la titlu: „Sunt deja campioni. Au fost «asasini», «killeri» în acest sezon”
Topul celor mai iubite echipe de fotbal din România, conform ultimului sondaj INSCOP » FCSB, în scădere + FCU Craiova nu intră în „play-off”
Sondaj
Topul celor mai iubite echipe de fotbal din România, conform ultimului sondaj INSCOP » FCSB, în scădere + FCU Craiova nu intră în „play-off”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
John.Wick
John.Wick  •  13 Februarie 2024, 21:50

Era doar o chestiune de timp

Vezi toate comentariile (1)
Comentează