FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Nici Astra, nici FCSB » Constantin Budescu este dorit de un club din străinătate

Constantin Budescu (31 de ani)
Constantin Budescu (31 de ani)

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 ianuarie 2021 13:33 / Actualizat miercuri, 22 februarie 2023 13:34

Constantin Budescu (31 de ani) este dorit de Kayserispor, formația pregătită de Dan Petrescu, care a ratat transferul lui Damjan Djokovic (30 de ani), după ce mijlocașul croat a ales să semneze cu echipa lui Marius Șumudică, Rizespor.

Constantin Budescu a intrat în ultimele șase luni de contract cu Astra și poate semna cu orice echipă în acest mercato de iarnă, iar mijlocașul român a primit o ofertă de la Kayserispor, club antrenat de Dan Petrescu, conform presei din Țara Semilunei. Oferta ar fi avantajoasă și pentru Ioan Niculae, care ar obține o sumă de bani în schimbul jucătorului, mai ales că în vară i-ar fi expirat contractul cu formația din Giurgiu.

Constantin Budescu, în drum spre Kayserispor

Dan Petrescu a ratat șansa de a se reuni la Kayserispor cu fostul său jucător, Damjan Djokovic, iar antrenorul român le-a transmis oficialilor echipei că și-l dorește la echipă pe Constantin Budescu, care ar putea avea un rol vital în primul 11, mai ales că cei de la Kayseri se luptă pentru evitarea retrogadării în acest sezon.

Din punct de vedere financiar, oferta celor de la Kayserispor este mult mai mare decât ceea ce pot oferi FCSB și Astra Giurgiu, iar salariul pe care l-ar putea încasa Constantin Budescu ar putea fi greu de refuzat.

Gigi Becali îl vrea pe Budescu la FCSB din vară

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a anunțat că și-ar dori să îl readucă pe Constantin Budescu la formația roș-albastră și că deja a discutat cu mijlocașul ofensiv pentru un transfer în vară, pentru a juca pe poziția de atacant: „I-am zis să vină, dar va juca numai 9 fals. Atât, altceva nu! I-am zis: «Vei sta cu mine față în față și vei promite că nu ai să comentezi nimic la antrenamente. Și o să faci antrenamentul așa tare cum e». «Da, nea Gigi, vreau să fac!», mi-a răspuns” a declarat latifundiarul din Pipera la DigiSport.

Ioan Niculae: „Budescu e de acord cu propunerea mea”

În urmă cu câteva zile, Ioan Niculae a anunțat că s-a înțeles cu Constantin Budescu în privința unui nou contract: „Am fost acum câteva zile la un antrenament și am vorbit cu Budescu. I-am propus un contract pe un an și jumătate sau pe doi ani, dar până la urmă îl facem pe cât vrea el. Mi-a spus că dacă îi dau banii în două părți acceptă propunerea mea.

Nu mă interesează că spus Gigi Becali că îl vrea și el liber de contract. Eu sunt bucuros că Budi mi-a spus că acceptă să continue la Astra, iar acum urmează să facem actele. Aștept să facem actele.

I-am mai spus că îl las să plece la orice oră, dacă îmi vine cu o ofertă avantajoasă pentru el”, a declarat finanțatorul celor de la Astra Giurgiu, potrivit Prosport.

VIDEO. Constantin Budescu, o nouă execuție uluitoare: „One thousand la mine! No problem!” » Peste 20.000 de vizualizări pe TikTok

Citește și alte știri despre Liga 1:

Dinamo, două transferuri într-o zi! Favoritul fanilor semnează pe doi ani și jumătate » Toate detaliile

Chindia, lovită din nou de coronavirus » Comunicatul oficial

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează