FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

UPDATE Damjan Djokovic a plecat de la CFR Cluj » De ce a ales Rizespor: „Sper că nu se supără Dan Petrescu” + care a fost cel mai urât moment trăit la gruparea din Gruia

Damjan Djokovic (30 de ani) +4   FOTO
Damjan Djokovic (30 de ani)

Articol de - Publicat vineri, 22 ianuarie 2021 08:37 / Actualizat vineri, 22 ianuarie 2021 10:22

Damjan Djokovic (30 de ani), mijlocașul lui CFR Cluj, s-a înțeles cu noua formație a lui Marius Șumudică, Rizespor, iar croatul a plecat în Turcia în această dimineață, pentru a semna contractul cu trupa de pe Yeni Rize Şehir Stadyumu.

Înainte de a pleca în Turcia, Damjan Djokovic a acordat un ultim interviu din postura de jucător al celor de la CFR Cluj. Mijlocașul croat a spus că a ales cea mai bună ofertă și că își va aduce aminte cu drag de momentele frumoase de la Cluj, dar există și un moment neplăcut pe care Djokovic și-ar dori să îl uite: „Cea mai bună ofertă primită de CFR Cluj a fost de la Rizespor, clubul lui Marius Șumudică, iar dacă semnez, toată lumea o să fie de acord și fericită. Într-o țară nouă e important că antrenorul mă cunoaște și am avut noroc că am avut de ales între două echipe cu tehnicieni care mă știu bine și care m-au vrut. Sper că nu se supără Dan Petrescu”, a declarat Damjan Djokovic.

VIDEO. Amintirile lui Djokovic la despărțirea de CFR: „Cele mai neplăcute au fost ultimele 5 minute de la Sevilla”

Damjan Djokovic: „Am găsit o nouă casă, m-am simțit foarte bine la Cluj”

„Țin cu echipa în continuare și sper să repete performanțele din ultimii 3 ani de zile și să câștige titlul. Edi Iordănescu are ambiții mari și am încredere în calitățile colegilor mei, mai ales că tot ce am făcut până acum a fost pe teren, iar grupul a rămas intact. Au venit noi jucători care au calități, iar la final totul se va decide pe teren.

Pot să zic că am găsit o nouă casă, m-am simțit foarte bine la Cluj, în România, în ultimii 5 ani. Chiar am o casă aici și o să mă întorc cu siguranță. Mă bucur pentru tot ce am făcut cu colegii mei și pot să plec cu capul sus” a mai spus mijlocașul

Damjan Djokovic: „Cele mai neplăcute momente au fost în ultimele 5 minute de la Sevilla”

„Cred că fiecare campionat câștigat a fost un moment de mare bucurie. Când am câștigat meciuri în cupele europene a fost o senzație foarte plăcută, iar probabil cele mai neplăcute momente au fost în ultimele 5 minute de la Sevilla.

4 trofeea câștigat Damjan Djokovic la CFR Cluj: trei titluri și o Supercupă a României

O să îmi fie dor de toți, de la staff-ul medical până la Bilel Omrani, care este cel mai mare clown din vestiar. E un băiat bun, sper să își revină și poate o să vină la Rize”.

Întrebat dacă se va supăra Dan Petrescu că nu a ales Kayserispor, mijlocașul croat a declarat: „Nu cred, mai ales că el știe cum merge în fotbal. Am lucrat bine cu domnul Petrescu în ultimii 3 ani, dar acum începe o nouă aventură pentru mine.

Știrea inițială: Damjan Djokovic s-a înțeles cu Rizespor și pleacă de la CFR Cluj

Dorit de fostul său tehnician de la CFR Cluj, Dan Petrescu, dar și de Marius Șumudică, se pare că Damjan Djokovic a ales să plece în cele din urmă la Rizezpor. Mijlocașul celor de la CFR Cluj a fost surprins pe aeroport, alături de agentul său, Cătălin Liță.

Clujul va încasa o jumătate de milion de euro dacă tranzacția va fi definitivată. Djokovici constituie o pierdere, din moment ce el a fost titular în mod constant și s-a aflat mai mereu printre fotbaliștii cei mai importanți de la CFR. A strâns 117 meciuri și 11 goluri în Liga 1 în tricoul vișiniu.

Marius Șumudică: „L-am vrut și la Gaziantep“

În urmă cu câteva zile, Marius Șumudică a recunoscut interesul pentru Damjan Djokovic și a spus că turcii de la Rizespor pot să-i satisfacă pretențiile finanicare mijlocașului croat:

„Îl doresc pe Djokovic, dar nu știu exact ce se întâmplă cu el. Eu am dat o listă de jucători către conducerea lui Rizespor, iar Djokovic era pe listă. Vreau trei jucători din Turcia, pe care îi cunosc, și pe Djokovic. El va alege oferta mai bună, va alege ce e mai bine pentru el. Eu l-am vrut și la Gaziantep”, a declarat tehnicianul româb la emisiunea „Fotbal Club” de la DigiSport.

FOTO Damjan Djokovic surprins pe aeroport

De-a lungul carierei, Damjan Djokovic a jucat la Spartak Trnava, Monza, Cesena, Bolona, Livorno, Ajaccio, Greuther Furth, Spezia și Rijeka.

25 de meciuria jucat Djokovic pentru CFR Cluj în acest sezon

1.6 milioane de €este cota de piață a lui Damjan Djokovic, potrivit transfermarkt

VIDEO. Etapa 18 // Match Preview Hermannstadt - CFR Cluj

Citește și alte știri din Liga 1:

Implicare totală, ca pe vremuri! Nicolae Badea negociază pentru achiziții la Dinamo!

FCSB în Ghencea? Ce spune George Ogăraru: „Se va face un studiu”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
sibelius
sibelius  •  22 Ianuarie 2021, 15:41
Postat de bigd pe 22 Ianuarie 2021, 09:18

Cota lui e de 1.6 milioane si Clujul i-a dat drumul pe 500 de mii??

Cota e atat cat da cineva pe el. Restul sunt povesti.

sibelius
sibelius  •  22 Ianuarie 2021, 15:38
Postat de alenb pe 22 Ianuarie 2021, 13:07

FCSB ia 450 de mii pe o rezerva (Bus) de care oricum vroia sa scape, Cluju ia 500 de mii pe un titular si unul dintre primii 5-6 ca valoare din lotul CFRului, diferenta de varsta nefiind f mare 28 -30 de ani. In conditiile astea cum sa te bati cu FCSB pt titlu? S-a pierdut tot asa si Bordeanu si Arlauskis in locul lor veniind un portar clar sub- Balgradean si un inchizator mediocru Soarez.

Bus a plecat Correa de Sud, e varf si anul trecut a fost golgeter. La Djokovic e dezavantajul postului.

radoo93
radoo93  •  22 Ianuarie 2021, 15:33

Djokovic nu prea a mai jucat nimic in 2020. Mi se pare ca a tras echipa in jos in ultimul timp. Cu toate astea, pentru ca e jucator cu experienta, Edi nu l-ar fi pus rezerva in meciurile importante. Acum ca pleaca cred ca va primi mai mult timp de joc Soares, care cred ca poate fi o surpriza placuta: are profil mai defensiv decat Djokovic, precum Hoban (ceea ce ne permite sa jucam cu 5 fotbalisti ofensivi) si are 100 de meciuri jucate in prima liga portugheza. Daca nu Soares, atunci poate reusim sa-l aducem pe Anton

Vezi toate comentariile (9)
Comentează