FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DINAMO, LUNI, 18:00, TELEKOM, LOOK, DIGI, GSP.RO

Nici la anul! Dănciulescu le dă fanilor cea mai proastă veste: "Nu e onorant pentru numele Dinamo, dar nu avem ce să facem!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 aprilie 2018 17:31

Dinamo are 4 victorii consecutive și speră să întrerupă și seria de invincibilitate a lui Sepsi din play-out, neînvinsă până acum. 

Ionel Dănciulescu, 41 de ani, directorul general al lui Dinamo, speră ca alb-roșii să continue forma bună din ultimele săptămâni în deplasarea de la Sfântu Gheorghe. Acesta a identificat principalul câștig al "câinilor" de când Florin Bratu, 38 de ani, a fost instalat pe banca tehnică, însă e realist: "Nu cred că ne putem bate la titlu în sezonul viitor".

"Mergem la Sfântu Gheorghe să câştigăm, suntem într-o formă bună, e adevărat, în play-out. Nu e onorant pentru numele şi brandul Dinamo, dar nu avem ce să facem.

Cred că ați văzut care este câștigul. Pâna în acest moment, am încercat să dăm credit anumitor jucători tineri şi talentaţi. Mare parte din ei au confirmat. Sperăm să mergem în aceeaşi direcţie, iar sezonul viitor să avem o echipă cât mai competitivă, pentru a reuşi să facem într-o oarecare masură performanţă.

Dar eu cred că sezonul viitor trebuie să fim realişti, nu ştiu dacă ne vom bate la campionat. Totuși, atât timp cât eu şi Florin vom fi aici, cu siguranţă vom face tot ce depinde de noi ca Dinamo să fie în fruntea campionatului", a declarat Dănciulescu, potrivit TV Telekom Sport.

2007
este anul în care Dinamo a luat ultimul titlu de campioană

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
caminero
caminero  •  26 Aprilie 2018, 10:00
Postat de ludasmatyi pe 25 Aprilie 2018, 19:32

Nu este onorant daca Dinamo se lupta doar pentru a intrerupe seria invincibilitatii echipei SEPSI OSK !! Pe teren vor fi 2 echipe deci este posibil orice rezultat !! Dinamo ar trebui sa lupte cu totul pentru altceva !!Dinamo ar trebuii sa dezbrace haina rasismului si sa imbrace haina civilizatiei atat pe stadioane cat si in afara !! Spectatorii civilizati se comporta cu totul altfel ca Dinamovistii sau FCSBistii !! Un comportament civilizat,dinamovistii vor putea savura luni in stadionul din Sfantu Gheorghe !!!Acolo nu vor fi benere rasiste nici antidinamo, eventual benere de bun simti pentru sustinerea fair playului si a RESPECT-ului !!

"Afară, afară / Cu UDMR din țară!" asta ți-e mai convenabil, ungure? că doar nu jignește nici o minoritate, ci doar *** de partid.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fangigi
fangigi  •  26 Aprilie 2018, 00:27

Cum nu aveti ce face? Trebuie sa plecati toti pt ca sunteti incompetenti! In frunte cu papitoiul de patron care l-a vandut pe Nedelcearu cu o saptamana inaintea meciurilor decisive pt accederea in playoff, iar mai apoi s-a dat dezamagit pt ratarea calificarii, de parca era vina altuia! Veniti langa Rapid in liga a 4-a, ca nu cred ca la ora asta ne bateti!

169060557063831
Stefan Anghel  •  25 Aprilie 2018, 22:51

danciu ca si calatus nu poate domle...uite prunea e mai orientat !

Vezi toate comentariile (30)
Comentează