FOTBAL  »  Superliga  »  NU SE RETRAGE

Nicolae Badea despre retragerea de la Dinamo: "Orice are un preţ! Dar dacă era o afacere pentru mine, nu aş fi venit"

Articol de GSP - Publicat joi, 13 decembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 14 decembrie 2012 19:17

Preşedintele dinamovist Nicolae Badea spune că nu există conflicte între el şi celălalt acţionar, Ionuţ Negoiţă, după retragerea lui Dragoş Săvulescu: "Am o comunicare continuă cu Negoiţă", a spus Badea la Fanatik Show, pe Digisport.

Întrebat dacă se gîndeşte la posibilitatea de a-l lăsa pe Negoiţă unic acţionar la formaţia din Ştefan cel Mare, oficialul roş-albilor a declarat: "Aşa cum spune prietenul meu Vladimir Cohn, orice are un preţ, el ştie cel mai bine asta", pentru ca apoi să menţioneze că la Dinamo este vorba de o implicare emoţională, iar din acest motiv momentan nu ia în calcul o retragere: "Există momente cînd trebuie să te retragi dintr-o activitate, eu am mulţi parteneri şi prieteni care sînt creatori de afaceri şi de societăţi în care nu stau mai mult de 2-3 ani şi le pun în piaţă spre vînzare.

Sînt diferite forme de a te implica, unele sînt pasionale, emoţionale, cum este cea sportivă de exemplu. Dacă fotbalul ar fi o afacere profitabilă, am fi asistat la o supralicitare a implicării. După cum se constată, mai degrabă participăm la un reflux al implicării, asta şi datorită condiţiilor fiscale. 

În fiecare lună, Dinamo are obligaţii fiscale de peste 200.000 de euro! Dacă Dinamo era o afacere pentru mine, nu aş fi venit. Totul este o provocare, căreia i-am răspuns".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
geowizalex
geowizalex  •  15 Decembrie 2012, 19:21

Sa inteleg ca plecati, domnu' Badea?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează