FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Nicolae Badea dirijează tot la Dinamo! Întâlnire secretă, aseară, în biroul șefului de la Computerland

Nicolae Badea o sprijină pe Dinamo
Nicolae Badea o sprijină pe Dinamo

Articol de - Publicat marti, 06 iulie 2021 10:40 / Actualizat marti, 06 iulie 2021 11:52

Dinamo se află într-o situație critică, dar primește tot mai mult ajutor din partea fostului acționar  Nicolae Badea. De ultimă oră, boss-ul Computerland s-a întâlnit aseară cu Iuliu Mureșan.

După ce a ajutat-o cu sponsorizări în finalul sezonului trecut, Badea se implică la Dinamo și în această vară. Practic, el dirijează tot în culise.

VIDEO „Nicolae Badea se pare că dirijează totul la Dinamo”

În această dimineață, la GSP LIVE, jurnalistul Remus Răureanu a dat detalii despre situația din club și despre implicarea lui Nicolae Badea.

„Uhrin s-a întors în România, s-a întors ca să rămână, dacă nu cumva îl vor dezgusta discuțiile cu oamenii care conduc clubul. 

Luni seară, pe la 21:00, Iuliu Mureșan era în biroul lui Nicolae Badea, care se pare că dirijează totul. El i-a adus pe Mureșan și pe administratorul judiciar, în încercarea de a mai curăța clubul de datorii”, a spus Remus Răureanu.

Nicolae Badea a găsit și un sediu nou pentru Dinamo

Fostul președinte al Consiliului de Administrație a fost cel care i-a recomandat la Dinamo pe Iuliu Mureșan, care va fi administrator special, și pe Răzvan Zăvăleanu, noul administrator judiciar, iar acum a dat o nouă mână de ajutor.

Sursele GSP.ro au dezvăluit că Nicolae Badea s-a implicat în găsirea unui nou sediu pentru Dinamo. 

Clubul alb-roșu trebuie să elibereze sediul de la hotelul Rin, al lui Ionuț Negoiță, până pe 31 iulie, iar acum va ajunge mai aproape de stadionul Dinamo.

Nicolae Badea a fost cel care a vorbit pentru ca Dinamo să își mute sediul într-o clădire de birouri aflată pe strada Fabrica de Glucoză, aflată în apropiere de sediul firmei sale.

Jucătorii lui Dinamo continuă greva

Dinamo și-a amânat cel de-al treilea amical din ultimele zile. „Câinii” urmau să dea piept marți cu Dunărea Călărași, însă refuză să se prezinte la meci. 

Exasperați din cauza restanțelor salariale, jucătorii au început să aibă dubii și în ceea ce privește proiectul suporterilor. Fotbaliștii dinamoviști sunt amăgiți cu bani, însă conturile lor tot goale au rămas și astăzi

Astfel, vestiarul a decis: echipa nu se va prezenta la amicalul de marți cu Dunărea Călărași, după ce roș-albii mai boicotaseră două teste de veriricare, cu Unirea Slobozia și Metaloglobus. 

VIDEO Ovidiu Stîngă, în direct la GSP Live, despre situația de la Dinamo: „Fotbalul românesc are nevoie de astfel de echipe”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Disperare la Dinamo: „câinii” nu găsesc soluții pentru o problemă rușinoasă!

Jucătorii lui Dinamo, comunicat incendiar: „DDB nu și-a respectat promisiunile! Riscăm să rămânem pe drumuri!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
paolo12
paolo12  •  07 Iulie 2021, 06:00
Postat de creeperno115 pe 06 Iulie 2021, 23:48

N-avem ce scrie daca n-avem bani

N-aveti bani, stati in divizia 4 și mucles!

creeperno115
creeperno115  •  06 Iulie 2021, 23:48

N-avem ce scrie daca n-avem bani

demolarii
demolarii  •  06 Iulie 2021, 15:37

Cam această e problema. Jucatori cred ce se scrie....si nu se scrie nimic.....

Vezi toate comentariile (14)
Comentează