FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO, DUMINICĂ, ORA 20:45 ANTENA 1

Nicolae Badea: "Rednic nu va avea probleme cu suporterii Rapidului!"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 august 2008 00:00

Acţionarul dinamovist a prefaţat la GSP TV derby-ul de duminică, fiind de părere că Mircea Rednic nu va avea probleme cu suporterii Rapidului, în ciuda adversităţii declarate a acestora faţă de tehnician.

"Nu cred că Rednic are nevoie de protecţia jandarmilor. Cred că suporterii Rapidului vor fi civilizaţi şi îşi vor aduce aminte că Mircea a jucat foarte bine acolo, a antrenat, a adus titluri în Giuleşti. Mulţi dinamovişti au ajutat Rapidul de-a lungul timpului: Mircea Lucescu, Ioan Ovidiu Sabău sau Mircea Rednic!" a spus Badea la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  21 August 2008, 19:05

rapidistii iarta, dar.... nu uita.rednic si borcea au termen pina simbata sa/si ceara scuze public fata de club si suporterii rapidisti. altfel, vor avea cosmaruri.

 •  21 August 2008, 19:02

suporterii rapidisti 100% ii multumim ca a plecat pt. todeaunaam scapat de un cosmar. matsos e suparat ca nu/i inapoiaza comisionul de 5%, mai sunt si altii si/l vor suna la 89.89....poate trimite banii prin magda ciuma...c. altfel va fi acuzat de luare de mita, inselaciune cu consecinte deosebit de grave si valiza cu ..borcica.

 •  21 August 2008, 18:59

LIGA SUPORTERILOR RAPIDISTI i-a pregatit ceva special lu rednic... o sa incercam ca duminica, pentru rednic si tot ceea ce inseamna culoarea alb-rosie sa fie un iad in giulesti... nu noi sa va tinem minte, ci voi sa ne pomeniti toata viata.... FZR

Vezi toate comentariile (6)
Comentează