FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Nicolae Badea, tot mai implicat la Dinamo! Cum îi ajută acum pe „câini”

Nicolae Badea sprijină de la distanță supraviețuirea clubului. În poza din stânga, se observă logo-ul companiei sale (incercuit), Computerland, la acțiunile oficiale ale echipei
Nicolae Badea sprijină de la distanță supraviețuirea clubului. În poza din stânga, se observă logo-ul companiei sale (incercuit), Computerland, la acțiunile oficiale ale echipei

Articol de - Publicat marti, 09 februarie 2021 09:37 / Actualizat marti, 09 februarie 2021 10:52

Nicolae Badea derulează un contract de sponsorizare de 50.000 de euro cu Dinamo și le-a recomandat „câinilor” o casă de avocatură pentru consultanță în privința litigiilor și a contractelor.

Nicolae Badea nu s-a întors ca șef în Ștefan cel Mare, dar ajută gruparea, după 8 ani de la despărțirea oficială de formația cu care a câștigat 12 trofee pe plan intern. Omul de afaceri născut în același an cu clubul Dinamo s-a implicat în supraviețuirea „câinilor", cu toate că a declarat în nenumărate rânduri că nu are planuri de a prelua conducerea. 

După ce managementul spaniol a părăsit Bucureștiul, iar Pablo Cortacero și ai lui așteaptă noile termene din instanță spre a vedea dacă au vreo șansă să reintre în funcții, săptămâna viitoare, apoi la jumătatea lunii martie, Badea a fost de acord cu angajarea unui contract de sponsorizare, care se derulează din luna decembrie până la vară.

Nicolae Badea o ajută pe Dinamo

Suma de 50.000 de euro plătită la finele anului trecut a fost vitală pentru încheierea partidelor și plata unor urgențe. În baza parteneriatului de imagine se observă deja logo-ul uneia dintre firmele lui Nicolae Badea, „Computerland", pe panourile publicitare de pe marginea terenului și de la conferințele de presă oficială. 

Nicolae Badea, tot mai implicat la Dinamo! Cum îi ajută acum pe „câini”

Conform surselor GSP, omul de afaceri le-a recomandat dinamoviștilor o casă de avocatură pentru a o consulta în cazul litigiilor cu spaniolii și a diverselor contracte, astfel încât clubul să nu aibă de suferit pe viitor. „Sunt chestii de detaliu, mai ales în situația actuală în care este Dinamo și unde fiecare euro contează, toate documentele trebuie studiate atent", au transmis oficialii grupării.

Mai mult, avocații au oferit asistență și la stabilirea noilor angajamente ale jucătorilor dinamoviști, atât cei nou-veniți, cât și cei ce au ajuns la un numitor comun cu DDB și cu Dinamo pentru micșorarea salariilor și prelungirea acordurilor. Totodată, Marius Bacria, administratorul ACS FC Dinamo, echipa lui Nicolae Badea, este administrator la stadionul din Ștefan cel Mare, ocupându-se cu tot ceea ce ține de organizarea meciurilor, după ce Cristi Herciu a plecat la CS Dinamo. 

Pe 31 martie e termenul limită pentru achitarea datoriei angajate până la 31 decembrie 2020 pentru a lua licența de Liga 1. Știți despre ce sumă e vorba? Aproape 2 milioane de euro. Ca să nu vorbim de cheltuielile curente. Dinamo e ca persoanele intubate, nu știi dacă scapă sau nu.
- Marius Bacria, administrator Dinamo, la DigiSport, luna trecută   

VIDEO Ionuț Chirilă: „Am 3-4 oameni care ar putea cumpăra Dinamo”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Gazeta a aflat arbitrul de la Dinamo - FCSB » Ultima oară a condus un derby cu probleme

EXCLUSIV Salarii de criză la Dinamo! Cât câștigă noile transferuri comparativ cu spaniolii lui Cortacero

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (15)
875423049539972
Raimond Anghel  •  09 Februarie 2021, 18:05

A simtit ca e rost de banuti si a sarit si el -daca e bal bal sa fie.

luciann
luciann  •  09 Februarie 2021, 12:10
Postat de cobra_z pe 09 Februarie 2021, 11:40

simti tu ceva ,nu doar in liga 1 dar jucam si sferturile cupei ;)

V-ati cumparat playstation5?:)))

cobra_z
cobra_z  •  09 Februarie 2021, 11:40
Postat de manutd.steaua pe 09 Februarie 2021, 11:02

Stai linistit,daca e nevoie,astia or sa joace in liga 1 si gara licenta! Lpf stie de ce!

simti tu ceva ,nu doar in liga 1 dar jucam si sferturile cupei ;)

Vezi toate comentariile (15)
Comentează