FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - PETROLUL 2-1

Nicolae Constantin, exasperat după eșecul din Bănie: „Să nu se mai chinuie, îi rezolvăm noi pe toți!”

FOTO: Imago +7   FOTO
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 octombrie 2022 23:43 / Actualizat sambata, 15 octombrie 2022 23:57

CS Universitatea Craiova a învins-o pe Petrolul Ploiești, scor 2-1, în runda cu numărul 14 din Liga 1. Nicolae Constantin (48 de ani), antrenorul „lupilor galbeni”, nu găsește explicații pentru golurile încasate în prelungiri.

Petrolul a condus în Bănie cu 1-0, dar a pierdut din cauza reușite semnate de Rivaldinho în prelungiri. „Lupii galbeni” au primit gol în minutele adiționale și în partida cu CFR Cluj (0-1) sau FC Hermannstadt (1-2).

Nicolae Constantin, noi dezvăluiri despre convorbirea explozivă cu Tamaș: „Era deja publică, înainte să o dau eu! Tot vestiarul știa”
CSU Craiova - Petrolul 2-1
Nicolae Constantin, noi dezvăluiri despre convorbirea explozivă cu Tamaș: „Era deja publică, înainte să o dau eu! Tot vestiarul știa”

Nicolae Constantin, după CS Universitatea Craiova - Petrolul 2-1

„Cred că adversarii noștri n-ar trebui să se mai chinuie să dea gol în 90 de minute, să aștepte prelungirile, că îi rezolvăm noi pe toți. Tot se vorbește de legea compensației, că va veni și invers. La noi nu e cazul... 

Te gândești după astfel de meciuri, de ce se întâmplă astfel de lucruri. Iei faza să vezi cine și ce a greșit, dar nu trebuie să se ajungă acolo. 

Nu cred că e lipsă de concentrare, e ghinion, e o frică de de a obține puncte. Nu-mi pot explica. Trebuie să muncim și să așteptăm următorul meci, altceva nu avem de făcut”, a spus Nicolae Constantin la Orange Sport. 

VIDEO Mirel Rădoi, tiradă la adresa jucătorilor Craiovei: „Eu pot sta 10 ani acasă, ei trebuie să-și caute serviciu”

Citește și alte știri din Liga 1: 

L-a „vrăjit” pe Hagi: „E printre cei mai buni din acest sezon. Bravo lui!”

FOTO Ion Crăciunescu, nedumerit de ce s-a întâmplat azi în Liga 1: „Mă depășește, ce vrea să ne spună?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
bobonzy
bobonzy  •  16 Octombrie 2022, 11:30

Un frustrat,a preluat discursul lui Radoi de etapa trecuta...rezultatul este consecinta a ceea ce antreneaza....Liga 1 este prea mult ptr el...nu este capabil,rezultatele anterioare au fost norocose si nedrepte ptr adversari.

dandana
dandana  •  16 Octombrie 2022, 10:11

Acest antrenor probabil era în vacanță! Au dat în gol cu greșeala apărări celor de la Craiova, și se vedeau în căruță. Au continuat acest anti fotbal și nu le mai iasă. La început încă erau bine fizic, azi nu prea... De ce continua cu asta nu înțeleg. De ce nu îți lași jucători sa joace fotbal, uni dintre ei sunt chiar buni dacă-i ști cum să-i pui în echipă. Dar dacă erau în 10 metri de poarta și atacanți z bai pai voi mai jucați fotbal? Ca a bătut Craiova era ceva normal, era și de *** ca din nou sa câștige anti fotbalul celor de la Petrolu. Și mai este o vorbă "Dumnezeu dă celui care muncește", pai ăștia nu au stat decât 3 minute în terenul advers. Cum vrei sa bați? Ca da gol în minutul 92? Da este posibil, pentru ca echipa nu mai este fresh din punct mental și fizic. Iar când ești presat non-stop nu are cum sa nu greșești. Cred ca ar trebui sa joace fotbal, poate așa au mai multă șansă. Degeaba ei bătaie la un gol dacă de 5-6 partide nu bați de lo. Urăsc scuzele acestor antrenori care nu au nici-o treabă cu realitatea din teren. Diferența dintre Rădoi și asta este mare, asta spune ce este pe teren și își cearta elevi. Asta ceartă norocul și ghinionul, iar fotbalul nici nu a existat. Luați-vă alt antrenor care poate face ceva, lăsați anti fotbalul ca nu faceți multe cu el. Nu mai dați vina pe noroc, ca norocul ți-l faci singur în fotbal!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dandana
dandana  •  16 Octombrie 2022, 09:57
Postat de cocojambo1 pe 16 Octombrie 2022, 08:38

Vad ca el nu intelege nimic. Nu intelege ca nu stie sa faca schimbarile. Acolo pierde meciurile pe schimbari. Nu are ochi pentru jucatorii care joaca la alibi. Ma tem ca ii facea Tamas strategia atunci cand a castigat. Acum a revenit la strategia din primele meciuri. ????????

Greșit man! Sunt fan al Universități Craiova și spun ca nu schimbările au fost rele, și tehnica asta care poate fi azi bună, mâine proastă. Ce face este un anti fotbal total, sa nu uitam la Fcu cum a fost. La ce fac ei trebuie sa fie foarte rezistenți, doar ca odată cu timpul oboseala este mare la băieți. La noi la Craiova este asa. Chiar dacă luam bătaie, dar sa vedem ca joacă fotbal. La Petrolul nu am ce sa zic nimic de bine, mulți foști mari jucători care nu merg de loc. Mai este și Tamaș care de multe ori el aducea victoria. Deci ați dat afară jucătorul care putea să vă scape sigur de retrogradare.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează