FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - CHINDIA 1-2

Nae Constantin, încurcat de mocirla de pe „Ilie Oană”: „În mod normal, Budescu ar fi fost titular” + Pierdere grea pentru Petrolul: „Se vorbește de operație”

Nicolae Constantin, antrenor Petrolul +8   FOTO
Nicolae Constantin, antrenor Petrolul

Articol de - Publicat sambata, 28 ianuarie 2023 19:32 / Actualizat sambata, 28 ianuarie 2023 19:44

Nicolae Constantin (49 de ani), antrenorul de la Petrolul Ploiești, a analizat înfrângerea cu Chindia de astăzi, scor 1-2. 

„Un meci de luptă, spectaculos pe alocuri, cu faze de poartă. Din păcate, nu am putut scoate un rezultat pozitiv astăzi. E dureros, băieții au alergat, au muncit, doar că nu am avut șansă în anumite momente, când am fi putut să ne desprindem, dar nu am reușit să o facem”, a spus Nicolae Constantin în prima fază.

GOLAZO Răzvan Marin! A rupt plasa în Serie A
ITALIA
GOLAZO Răzvan Marin! A rupt plasa în Serie A

Nae Constantin, încurcat la Petrolul - Chindia de mocirla de pe „Ilie Oană”

Apoi a abordat situația gazonului, care a arătat deplorabil astăzi:

Pe o suprafață bună ar fi fost alcătuită altfel formația noastră astăzi. Budescu ar fi fost titular în mod normal. Budescu e jucător de valoare, pe un teren bun poate să creeze mult mai mult decât a arătat-o astăzi în puținele minute pe care le-a avut”.

Iar antrenorul „lupilor galbeni” nu are motive de optimism: „Mi-e greu să cred că-și va reveni curând terenul. Astea sunt condițiile, trebuie să jucăm în orice condiții”.

Pierdere grea pentru Petrolul: Marian Huja va lipsi mult timp

În cadrul flash-interviului, Nicolae Constantin a oferit vești îngrijorătoare despre stoperul Marian Huja, accidentat în cantonamentul de iarnă din Antalya. Acesta ar urma să fie operat și va lipsi luni bune.

„Are ceva probleme la genunchi, cred că va lipsi o perioadă lungă. A plecat în Portugalia, așteaptă. Lumea spune că ar trebui operat”, a precizat Constantin.

Am început destul de prost acest an, nu mă așteptam la asta. Trebuie să ne revenim rapid, echipele din spate acumulează punctele și lupta va fi strânsă.

- Nicolae Constantin, antrenor Petrolul

Mai multe știri din Superligă: 

Nu are milă de colegii antrenori din Liga 1: „N-am nicio treabă cu Pintilii sau Croitoru. Dacă n-ai licență, nu stai pe bancă!”

Nicolae Stanciu, așteptat în Liga 1: „Poate îi place la noi...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  29 Ianuarie 2023, 14:17

Budescu ,jucător de " sala " ! Pai atunci plătiți pana la vara când poate evolua și el vreo 20 minute ,în rest la grătare! Am mai spus el și Alibec au obținut mult mai mult de la fotbal decât au dat ! În rest chiar nu ne interesează.!

bercica
bercica  •  28 Ianuarie 2023, 20:30

Culegem ce am semanat …l-am schimbat pe Costel Lazar care a promovat Petrolul si a facut 30 de pct in tur si am adus niste derbedei (claudiu tudor, bobar si inca unul..) care sunt agreati de galerie. Sincer…nu ma mai duc la meciuri, sunt dezamagit si de non-combatul antrenorului Constantin, care, ori e papa lapte, ori e blat cu aceasta noua conducere de DERBEDEI

Vezi toate comentariile (2)
Comentează