FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nicolae Dică a vorbit despre noile transferuri de la FCSB: "De el aveam mare nevoie" » Doi fotbaliști pe picior de plecare

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 august 2018 12:34

Nicolae Dică, antrenorul celor de la FCSB, a vorbit despre transferurile făcute vineri de echipa roș-albastră, Alexandru Stan, fundaș stânga de 29 de ani de la Astra, și Mihai Roman I, mijlocaș dreapta, 33 de ani, de la FC Botoșani. 

"Am transferat doi jucători cu experiență și sperăm să ne ajute. Era clar că aveam nevoie de jucători cu experiență și am ales români pentru că îi cunoșteam. Aveam nevoie de un fundaș stânga pentru că la meciul cu Rapid Viena, din play-off-ul Europa League, Junior Morais va fi suspendat, iar Marko Momcilvoici este accidentat. Voiam un un fundaș stânga pe care-l cunoșteam. De Stan aveam mare nevoie.

Roman este un jucător cu experiență, care a jucat în România și a avut evoluții foarte bune. Ne va ajuta mult. Nu cred că Man va pleca dacă a venit Roman. Sper să intrăm în grupe, iar dacă facem asta este clar că avem nevoie de dubluri pentru că vom juca din trei în trei zile și ne va fi greu.

Cred că dacă intrăm în grupe vom mai face transferuri. Dacă nu vom aduce un fundaș central, ne vom descurca, la fel cum am făcut-o și până acum. Am mare încredere în jucătorii mei", a declarat Nicolae Dică la conferința de presă de dinaintea meciului cu Sepsi.

În acest moment, doi fotbaliști de la FCSB sunt în cărți să părăsească echipa, Jakolis și Daniel Benzar. "Deocamdată, Jakolis se pregătește normal cu prima echipă, e în lot pentru meciul cu Sepsi. Benzar a negociat cu cei de la Voluntari, părea că 80 la sută o să plece, dar până la urmă nu s-au mai înțeles", a explicat Dică. 

  • FCSB - Sepsi se joacă duminică, de la ora 18:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Citește și: Gigi Becali a vrut să ia un jucător de la o rivală pentru o săptămână: "El a fost primul pe listă! Am transferat doar căpitani"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
merace
merace  •  18 August 2018, 22:29

Despre transferuri, toti se lauda cu ele inainte sa le semneze, iar dupa ce NU le semneaza, se prefac ca au uitat... Dupa ce le-au semnat, daca e un esec, iar se prefac ca au uitat... Scrieti, bre, despre performante sportive, nu despre minciuni si promisiuni!

cristi_oase
cristi_oase  •  18 August 2018, 17:27
Postat de hitman222 pe 18 August 2018, 13:58

Ce sa zica si asta:))) A saptea roata de la caruta.

Cum de esti mereu prezent la articolele despre fcsb , argat ? Idolul unei slugi ca tine: ciobanul !!!

102031457272119
Radu Fifea  •  18 August 2018, 16:41
Postat de jim_raynor pe 18 August 2018, 15:40

prostovane, ti-am demonstrat ca fcsb-ul a pierdut acea editie de campionat nu din cauza partenerilor fcsb-ului la blaturi, fc blatosani,dupa acel meci fcsbistii pierzand inaintea playoff-ului alte 14 puncte...ca tu te legi de punctul acela cedat strategic demontrezi ca nu te duce capul!

Pai ma leg, complexat mic si cu creierul cat un dop, pt. ca, dupa mintea de de gasca, Botosaniul se da la o parte in meciurile cu Steaua. Ti-am exemplificat ca nu e asa si ca am facut egal pe National Arena, 0-0, rezultat in urma caruia am pierdut un punct, un punct care daca-l aveam in clasamentul play-off-ului insemna titlul de campiona. Daca nici acum n-ai inteles inseamna ca IQ-ul tau e cu siguranta subunitar.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează