FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nicolae Dică a vorbit despre refuzul de a prelua FCSB: „Am stat câteva ore cu Gigi Becali și cu Mihai Stoica”

Nicolae Dică
Nicolae Dică

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 mai 2021 23:35 / Actualizat vineri, 21 mai 2021 23:40

Nicolae Dică, 41 de ani, a vorbit despre cum l-a refuzat pe Gigi Becali, care îi propusese să preia FCSB. Ulterior, patronul roș-albaștrilor l-a ales pe Dinu Todoran ca antrenor principal.

„Am un respect foarte mare pentru domnul Becali, mi-a dat șansa să antrenez în Liga 1. Îmi pare rău că n-am luat titlul, dar am dus echipa în primăvara Europa League și am fost aproape să câștigăm campionatul.

M-am gândit să merg la o discuție cu el, era normal. Pentru mine a însemnat foarte mult că s-au gândit la mine din nou, înseamnă am făcut lucruri bune acolo.

Nu puteam să refuz discuția. Eu n-am vorbit despre ce s-a întâmplat în mandatul meu la FCSB, nu vreau să discut nici acum despre lucrurile negative. Am învățat multe lucruri și vreau să învăț din greșeli.

Am avut clauză de reziliere la toate echipele unde am fost. Chiar dacă uneori n-am activat-o. Am și la națională.

Azi am vorbit cu domnul Becali, i-am zis ce am gândit eu. Acum nu se mai pune problema să ajung acolo.

Eram cu el când a zis la TV că e față în față cu antrenorul. Am stat câteva ore și am vorbit cu el și cu Mihai Stoica. Nu pot spune ce am discutat cu el și cu MM. Eu nu pot ranchiună, nici pe jucătorii sau pe colegi, pe conducători. Încerc să iau de la ei lucrurile pozitive. MM m-a ajutat ca jucător și ca antrenor. El m-a adus secund la FCSB, a avut un cuvânt de spus când am devenit principal, eu nu uit.

Am vorbit și cu Mirel, a știut de negocieri. Era normal. Am plecat la un drum împreună, mai ales după meciul din Armenia, când am zis că trebuie să continuăm. Cu Mirel am o relație super ok, deschisă, cu tot stafful. Mă simt foarte bine, de-asta am acceptat să merg la națională”, a spus Dică la Telekom Sport.

DEZBATEREA ZILEI » Contează antrenorul din acte la FCSB?

Gigi Becali, mutare-ȘOC: Dinu Todoran antrenor la FCSB! „L-am ales pentru că atunci când l-am sunat era la biserică”

Fanii lui FCSB reacționează dur: „Un alt transfer reușit de MM Stoica! E de râsul plânsul. Noi voiam să-l convingem pe Oli”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
alex.aelev
alex.aelev  •  22 Mai 2021, 07:26

Du-te Dica, cat mai departe, ca e mai bine pentru tine...

ali.bec
ali.bec  •  22 Mai 2021, 03:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

992496087624010
Florin Moise  •  22 Mai 2021, 00:47

Ai compromis echipa, ai compromis jucătorii și te-ai compromis pe tine ca antrenor și om, domnule Dică. Ai fost mai mult decât o slugă ***. Ai fost un sifon și un trădător. Ca noi toți, muritorii de rând, avem dreptul la a doua șansă. Dar la tine, parcă e prea mult....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează