FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Nicolae Dică, analiză punct cu punct: cum a ratat FCSB titlul + totul despre transferuri, imixtiunile patronului, strategii și greșeli

Articol de GSP - Publicat luni, 13 mai 2019 20:10

FCSB a ratat din nou titlul în fața celor de la CFR Cluj. Nicolae Dică (38 de ani), omul care a început sezonul pe banca formației patronate de Gigi Becali, a oferit explicațiile unui nou sezon sub așteptări. 

Dică despre....

...experiența superioară a rivalei: „Cei de la CFR Cluj au adus jucători cu experiență. Asta a fost strategia lor. La Steaua a fost invers. S-au adus jucători tineri, de perspectivă. Asta a fost cerința patronului. Nu-ți garantează nimeni că dacă investeșți bani câștigi”

...cupele europene: „S-au pierdut puncte multe pe început de sezon, când am folosit o parte din lot în cupele europene, una în campionat. Am avut și accidentați. A fost un cumul de factori”

...plecarea lui Constantin Budescu: „A venit acea ofertă, iar clubul a decis să îl lase să plece. A fost un jucător foarte important pentru noi. Am spus asta de multe ori. La Steaua a avut cel mai bun an al lui. Așa s-a decis. Eu am fost de acord. M-am pus și în locul lui. Sigur că ne-ar fi ajutat, dar nu putem spune dacă luam titlul cu el”

2.500.000 de euroa primit FCSB de la Al Shabab pentru transferul lui Constantin Budescu

...plecarea lui Florin Niță: „Dacă îl aveam, eu cred că eram în grupele Europa League și luam și campionatul”

...linia defensivă: „Eu când am ajuns la Steaua am spus că avem nevoie de patru fundași centrali. Am încercat să aducem fundași peste ce aveam noi la echipă. Pe Planici l-am urmărit și am spus că e ok. S-a impus. Am încercat să mai găsim, dar la un moment dat pica mutarea”

...imixtiunile patronului: „Eu discutam cu secunzii, cu MM, în timpul meciului. În mod normal, telefonul nu are ce căuta pe o bancă de rezerve. Eu am vorbit înainte să vin. I-am explicat ce vreau, și el ce dorește. Mi-a spus că vrea să știe ce se întâmplă. Erau săptămâni în care nu vorbeam. Discutam prin MM. Mă întreba de ce nu intră un jucător sau altul”

Întrebat de Silviu Tudor Samuilă, moderatorul emisiunii de la TV Telekom Sport, dacă dictarea schimbărilor din timpul meciurilor nu e o problemă, Dică a oferit un răspuns monosilabic: „Mda”. Mimica a fost însă grăitoare ;).

 

Vezi și: 

Dică, despre relația cu Gigi Becali: „Sunt lucruri pe care nu le pot spune. Ar fi prea multe pagini pentru o carte”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
177015329491574
Gheorghe Clejanu  •  14 Mai 2019, 09:38

Cei 2 ***, cum au fost numiti de mai multi. Sau compromis in fata patronului unicat in Ro. Câte zile or avea o să aibă numele de* *** ai lui Becali*.Iordanescu și Petrescu au facut bine ca l-au refuzat pe becali, au coloană,nu ca *sclavii din poză *

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasy86le
vasy86le  •  14 Mai 2019, 09:40

Pai cand era Nita la fcsb, de ce nu au luat titlul?

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  14 Mai 2019, 08:41

Articol in cadrul exercitiilor de ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează