FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB, VICECAMPIOANĂ

FCSB // Nicolae Dică, despre relația cu Gigi Becali: „Sunt lucruri pe care nu le pot spune. Ar fi prea multe pagini pentru o carte”

Articol de GSP - Publicat luni, 13 mai 2019 19:38

Nicolae Dică (39 de ani), fostul antrenor al celor de la FCSB, admite că a fost trăit momente ieșite din comun în perioada colaborării cu Gigi Becali.

„Sunt lucruri pe care nu nu le pot spune acum. Le cunosc, știu foarte bine ce am făcut greșit. Este posibil să povestesc vreodată aventurile de la FCSB, dar nu să scriu o carte. Ar avea prea multe pagini!

Sunt lucruri pe care nu le pot spune. Nu le voi spune niciodată. Cât timp am lucrat într-un loc, țin lucrurile secrete, doar pentru mine. Nu sunt genul care să dea din casă. Important e că mi-am dat seama ce am făcut greșit”, a declarat Dică la TV Telekom Sport. 

Cine e vinovat?

Dică a fost sarcastic în momentul în care a fost întrebat despre vinovații pentru lipsa titlului în ultimele patru sezoane: „Se vede clar cine a pierdut titlul. În acești patru ani, doar antrenorii au greșit. De asta au fost dați afară. Eu, unul, îmi asum”, a adăugat Dică. 

80 de meciuriare Nicolae Dică pe banca celor de la FCSB

Gigi Becali nu se ascunde

Gigi Becali, patronul vicecampioanei României, nu se ascunde când e vorba despre implicare directă în alcătuirea echipei. Ultima dată a recunoscut când a fost întrebat despre o posibilă colaborare cu Marius Șumudică: „Știe toată lumea condițiile. Știți de ce mi-ar conveni? El nu stă cu vrăjeli. El vorbește direct despre tot”.

Vezi și: 

EXCLUSIV Mihai Teja, OUT de la FCSB! Gazeta a aflat clauza din contractul antrenorului + 7 jucători pleacă de la echipă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează