FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nicolae Dică dezvăluie ce relație are acum cu MM Stoica: "Am un defect"

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 decembrie 2018 20:21

Nicolae Dică a vorbit despre Mihai Stoica, după ce Gigi Becali a dezvăluit imediat după înfrângerea cu CFR Cluj, scor 0-2, că MM i-a spus că "echipa nu are antrenor". 

"În MM am avut încredere. Doar cu el am vorbit anumite lucruri. M-a mirat acea declarație a patronului. MM știe foarte bine că eu am avut ofertă din Arabia Saudită și doar cu MM am vorbit. Pe el l-am întrebat cum e mai bine pentru mine, să rămân sau să plec? Eu am vrut să plec după meciul cu Craiova, dar MM m-a întors.

Dacă simțea că e o problemă în vestiar, mi s-ar fi părut că era ok să-mi zică. Mereu am avut discuții. Eu de când am venit la Steaua, le-am spus lui MM și patronului că atunci când nu mai au încredere în mine să-mi spună și voi renunța.

Nu mă simt trădat de MM. Eu nu cred că a spus treaba asta (n.r. că FCSB n-are antrenor). Poate a spus-o în altă conjuctură. Poate un defect al meu e că am încredere în oameni. Dacă a spus acest lucru, sunt dezamăgit", a declarat Nicolae Dică la TV Telekom Sport.

"Și eu sunt vinovat, dar MM mi-a tot spus și eu nu l-am ascultat. MM și-a făcut datoria și mi-a spus «Băi Gigi, nu avem antrenor!»" Gigi Becali

Citește și

FCSB - CFR CLUJ 0-2 // Declarații șocante ale lui Gigi Becali: "MM mi-a tot spus: «Băi Gigi, nu avem antrenor». Dar nu l-am ascultat"

Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (46)
herman25
herman25  •  24 Decembrie 2018, 09:34
Postat de Daniel Irimescu pe 24 Decembrie 2018, 08:25

O sa-i spun imbalsamatorului sa imi ia vata din nas ca ma asfisiaza de tot !

Nebun esti Dane:))))))

moartea_din_vaslui
moartea_din_vaslui  •  24 Decembrie 2018, 09:27
Postat de Daniel Irimescu pe 24 Decembrie 2018, 08:25

O sa-i spun imbalsamatorului sa imi ia vata din nas ca ma asfisiaza de tot !

Ești pământ de flori, Irimescule..!!!

martinpen
martinpen  •  24 Decembrie 2018, 08:31
Postat de gabriel_d pe 24 Decembrie 2018, 08:13

Atata timp cat cele mai multe postari sunt pe articolele si stirile "de doi bani" care privesc FCSB (... STEAUA) atunci doar astea vor apare. Urmareste cate postari sunt la articolele despre alte sporturi sau alte echipe din LIGA 1. Ei (gazetarii GSP) urca articole pe site atata timp cat sunt destui de multi "postaci" si au multe accesari la aceste articole execrabile, dar au in titlu FCSB (...STEAUA), Becali, MM...etc.

Poate dai si un link la articolele despre alte sporturi pe gsp, eu n-am vazut decat o data pe luna cu handbal sau tenis... Cum sa ai postari mai multe fata de ce apare zilnic? Ai vazut pe cineva sa ceara articole cu fcsb?

Vezi toate comentariile (46)
Comentează