FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

Nicolae Dică face un anunț bombă » FCSB se mută de la Pitești pentru meciul cu CFR Cluj: "A fost și MM să vadă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 decembrie 2018 17:12

Nicolae Dică nu exclude varianta ca derby-ul cu CFR Cluj, ultima partidă a celor de la FCSB din 2018, să se dispute pe Arena Națională. 

  • FCSB - CFR Cluj se joacă pe 22 decembrie.

"Dacă vorbim acum, meciul se va juca la Piteşti. Dar nu avem de unde să ştim cum va arăta atunci Arena Naţională. Noi avem speranţe că vor pregăti terenul pentru un meci din Liga I.

A fost şi MM să vadă gazonul, ştiu că se fac eforturi. Vom vedea atunci, sperăm să jucăm ultimul meci din acest an pe Arena Naţională", a declarat Dică într-o conferință de presă. 

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a decis să închidă Arena Națională până  la finalul anului. FCSB s-a văzut astfel nevoită să se mute la Pitești pentru înfruntările cu Gaz Metan Mediaș, Viitorul și CFR Cluj. 

Vezi și: 

"Am avut o discuție cu domnul Becali, cred că a înțeles ce i-am spus" » Nicolae Dică are o poziție clară în ultimul scandal de la echipa sa

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (85)
ray51
ray51  •  02 Decembrie 2018, 10:26

Poate le da voie Gica sa joace la Ovidiu.

gido
gido  •  01 Decembrie 2018, 21:25
Postat de minell73 pe 01 Decembrie 2018, 20:52

***

ai vreo indoiala ca articolul este a lui craitoiu si udrea ??? la cata gargara fac astia doi cu fcsb -ul ,ar trebui ca csa steaua sa-i tina minte si cand vor promova in liga 1 sa le interzica accesul pe arena steaua si sa-i trimita la palat ...

rjka
rjka  •  01 Decembrie 2018, 21:01

Fcsb se poate muta in Somalia ,rugămintea mea e săi ia și Pre becalioti cu ei și pe susținători de finanțator și așa curățăm fotbalul românesc de *** și lăsăm adevărata Steaua bucuresti ce care nu ar fi trebuit sa joace in liga 4 , in liga 4 după atâtea sentințe ar fi trebuit sa joace fcsb , in liga din Somalia .!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (85)
Comentează