FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - GAZ METAN MEDIAȘ, DUMINICĂ, 20:00, DIGI, TELEKOM, LOOK SPORT, GSP.RO

"Am avut o discuție cu domnul Becali, cred că a înțeles ce i-am spus" » Nicolae Dică are o poziție clară în ultimul scandal de la echipa sa

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 decembrie 2018 12:46

Nicolae Dică, tehnicianul celor de la FCSB, a susținut azi o conferință de presă înaintea partidei cu Gaz Metan Mediaș de duminică seara. 

  • FCSB - Gaz Metan se joacă la Pitești, duminică, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport!

"Nick" a vorbit despre cel mai important subiect de la echipa roș-albastră, disputa în care e implicat Florinel Coman după meciul de la Iași, în care l-a înjurat pe căpitanul Lucian Filip. 

  • CONTEXT: Gigi Becali a anunţat că dacă ar face el echipa, atunci Florinel Coman, fostul jucător al Viitorului, n-ar fi titular, în vreme ce Dică i-a luat apărarea după meciul de la Iaşi şi l-a contrazis pe Hagi.

"Am avut mai multe discuții cu Florinel Coman. Am încredere în el, cu siguranță va avea evoluții mult mai bune în perioada următoare. Să ținem cont că are 20 de ani, nu are o constanță acum, dar așa sunt jucătorii tineri. Am încredere în el și sunt sigur că va ajunge un jucător important pentru Steaua și pentru echipa națională. 

Sunt discuții private, nu pot să spun ce am discutat cu el în particular. Sper că va arăta pe teren la meciurile următoare că a înțeles ce am vorbit. Am avut o discuție și cu domnul Becali pe această temă. Cred că dânsul a înțeles ceea ce i-am spus", a spus Nicolae Dică, la conferința de azi. 

Tehnicianul steliștilor a vorbit și despre importanța meciului cu Gaz Metan. 

"E un joc important cu Mediaș, trebuie să câștigăm pentru a sta aproape de CFR Cluj. Până la jocul direct cu ei, am vrea să ajungem pe primul loc sau să fim cât mai aproape de CFR. Dacă e să spun acum, probabil cu CFR vom juca la Pitești, dar nu știm cum va arăta gazonul de pe Arena Națională.

E important că jucătorii noștri accidentați și-au revenit. E un lucru pozitiv și sper ca acest lucru să se vadă mâine seară. Trebuie să câștigăm încă un meci fără Gnohere, așa cum s-a întâmplat și la Iași",a  mai spus Dică.

...despre faptul că FCSB va juca la Pitești: "Acolo am debutat în prima ligă, de acolo am venit la Steaua, de acolo am fost convocat prima oară la echipa națională. Am amintiri frumoase de la Pitești, nu am cum să uit asta. Terenul de la Pitești e foarte bun pentru această perioadă, de asta am și ales să mergem acolo. Eu cred că am făcut o alegere bună și mă bucur că cei de la Primăria Pitești ne-au dat terenul pentru a juca acolo".

...despre problemele din această săptămână: "Ne-a fost greu să ne antrenăm în ultima perioadă. A nins, nu am putut să ne antrenăm pe iarbă, iar în ultimele zile ne-am pregătit doar pe sintetic".

Vezi și:Dică și Becali se războiesc pe un nou front » Miza e soarta unuia dintre cei mai valoroși jucători

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
stelistdemic01
stelistdemic01  •  01 Decembrie 2018, 16:21
Postat de samertx pe 01 Decembrie 2018, 15:29

Știm toți ce poziție adoptă Dică în fața lui Il Ciobandante suprem, nu-i nevoie să ne întăriți opiniile. :))

ce pozitie?

tinn
tinn  •  01 Decembrie 2018, 15:57
Postat de samertx pe 01 Decembrie 2018, 15:29

Știm toți ce poziție adoptă Dică în fața lui Il Ciobandante suprem, nu-i nevoie să ne întăriți opiniile. :))

deh, mai bine la rinamo, unde toti au pareri, si se bat la baraj

tinn
tinn  •  01 Decembrie 2018, 15:56
Postat de herman25 pe 01 Decembrie 2018, 14:01

Cum li se permite la toti prostii sa numeasca steaua o echipa care numeste cu totul altfel?

pai cui ar vrea sa zica Steaua, la aia de pe locul 2 la amatori?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează