FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dică, prima reacție după demisia de la FCSB: „De ce să mai stau?! Oricum plecam duminică!”

Articol de GSP - Publicat marti, 01 noiembrie 2022 21:14 / Actualizat marti, 01 noiembrie 2022 21:57

După ce și-a dat demisia de la FCSB în această dimineață, Nicolae Dică a oferit azi primele declarații.

Antrenorul de 42 de ani a explicat la OrangeSport de ce a decis să renunțe la postul său după 3 luni și a recunoscut că a fost afectat de criticile lui Gigi Becali. 

El a dezvăluit că ar fi plecat oricum după meciul cu Rapid deoarece a simțit că atmosfera s-a deteriorat în ultima perioadă.

Mesajul lui MM Stoica pentru Nicolae Dică, după „divorțul” de FCSB: „Se plasează excelent în istoria roș-albastră”
FCSB
Mesajul lui MM Stoica pentru Nicolae Dică, după „divorțul” de FCSB: „Se plasează excelent în istoria roș-albastră”

Nicolae Dică, prima reacție după demisia de la FCSB

„Din ambiție, nu am plecat după înfrângerile cu Silkberog. Voiam ca echipa să aibă rezultate. Aseară am pierdut după 4 meciuri câștigate în campionat și nu am pierdut nici cu Anderlecht, nici în Cupă.

Eu am încercat să fac lucrurile să meargă bine. Dacă Becali nu spunea nimic aseară (n.r după 1-2 la U Cluj), rămâneam până duminică și câștigam cu Rapid, iar apoi plecam.Aveam  ambiția de pleca după o victorie. Voiam să las echipa în zona de play-off. De ce să mai stau? Am zis ok, eu sunt vinovatul, e mai bine așa. 

Am vrut să plec pentru că simțeam că nu sunt OK acolo. Da, am simțit. Nu mai contează în ce fel. Nu am simțit lucrurile la fel ca atunci când am intrat în grupele Conference League. Nu, nu din partea patronului. Relațiile cu MM Stoica sunt foarte bune”, a spus Nicolae Dică la OrangeSport.

Întrebat dacă de vină au fost jucătorii, Dică nu a oferit un răspuns clar: „Nu, nu... Nu vreau să spun mai multe”

Am zis OK, să vină altcineva care poate face mai multe. Din punctul meu de vedere, mi-am îndeplinit un obiectiv important: accederea în grupele Conference League. Știu că nu poți da afară 25 de jucători. Cineva trebuie să plătească, în speță eu. Echipa nu funcționează, antrenorul e de vină. Când cel care conduce clubul zice că antrenorul e de vină, de ce să mai stau într-un loc în care e nu e încredere? Eu îmi asum, eu sunt de vină și am plătit.

Ce spusese Gigi Becali despre Nicolae Dică

Eu nu îl dau afară. Dacă el crede că vrea să plece, eu sunt de acord! De data asta nu îl mai țin. Eu ce răbdare să mai am? Nu vreau să fac rău oamenilor, nu vreau să dau eu oamenii afară, să îi supăr, dar nu am ce face. „E chestiune de antrenor! Poate să se supere. Cum adică, să uite jucătorii fotbalul? Nu ai nicio tactică, nicio noimă. Eu nu înțeleg. E doar vina antrenorului. 

Până acum n-am zis, dar nu au cum să uite toți fotbalul. Se supără, nu se supără... e om bun, dar degeaba. Cum să uiți fotbalul? Aș putea să mă iau de jucători. Dar știți de ce nu o fac? Pentru că nu sunt doar 2-3, echipa nu leagă pase. Eu zic de 5-6 meciuri că nu avem viitor


- Gigi Becali, la PrimaSport
 

VIDEO Becali a stabilit criteriile pentru noul antrenor FCSB: „Va fi un român”

Citește și:

Nu mai e căpitan la FCSB! I-au luat banderola după prestațiile dezastruoase

Mesajul lui MM Stoica pentru Nicolae Dică, după „divorțul” de FCSB: „Se plasează excelent în istoria roș-albastră”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
octavianus
octavianus  •  02 Noiembrie 2022, 11:46

Imi pare rau ca nu a ramas pana Duminica asa cu un nou antrenor va fi mai complicat meciul cu FCSB........

gazistu
gazistu  •  02 Noiembrie 2022, 11:05

" 4 victorii consecutive... egal cu Anderlecht,.." dar spune si de noua rusine istorica din Europa "multa mai galonata" echipa daneza, Silkeborg. Alea nu le zici?

skylines
skylines  •  02 Noiembrie 2022, 09:15

Voi realizați cât este de rupt acest om de realitate?Echipa este pe locul 7 și el se simte mândru că a fost o etapă pe locul 6,loc de play off? Tot o “mare victorie” pentru el este egalul din cupa de la Arad!!!Pentru el obiectivul cel mare era să fie in play off. Practic el nu dorea să rămână la echipa,dar in mintea lui își dorea o retragere in glorie cu o victorie cu rapid.Ghinion că l-a bătut U.Cluj,dar ar mă fi rămas să bată Rapid. Totul este despre el și mai nimic despre echipă și modul ei de exprimare.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează