FOTBAL  »  Superliga  »  

FOTO Cum a apărut Dică din „Peaky Blinders” » Explicația pentru apariția spectaculoasă de la TV

Nicoale Dică, îmbrăcat ca personajele din „Peaky Blinders”.
Foto: Telekom TV
Nicoale Dică, îmbrăcat ca personajele din „Peaky Blinders”. Foto: Telekom TV

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 decembrie 2021 21:40 / Actualizat sambata, 04 decembrie 2021 22:30

În urmă cu 3 zile, Nicolae Dică a avut o apariție surprinzătoare la TV, venind îmbrăcat precum personajele din serialul „Peaky Blinders”.

Fostul „secund” al naționalei României a apărut la Telekom Sport îmbrăcat elegant, cu o ținută compusă din pantaloni negri, cămașă albă, vestă neagră și o bască, în stilul celor făcute celebre de Tommy Shelby, personajul interpretat de actorul Cillian Murphy în serialul „Peaky Blinders”. Astăzi s-a aflat motivul pentru care a ales să îmbrace această ținută surprinzătoare.

MM îl contrează pe Dică: „Băi, omule, ai uitat ce s-a întâmplat în 2004?!”
FCSB
MM îl contrează pe Dică: „Băi, omule, ai uitat ce s-a întâmplat în 2004?!”

Dică și-a făcut un implant de păr și a vrut să mascheze urmele lăsate de intervenție chirurgicală. Doctorul Mihai Motora a postat pe Instagram imagini cu fostul „secund” al lui Rădoi:

„Zilele trecute am avut placerea de a-l avea ca și pacient pe Nicolae Dică. Pe această cale, dorim să îi MULȚUMIM pentru că ne-a ales și a avut ÎNCREDERE în echipa noastră în ceea ce privește implantul de păr. Așteptăm cu nerăbdare rezultatul!”.

Citește alte știri de actualitate:

3 povești fabuloase cu Mike Temwanjera, vârful care a făcut furori la FC Vaslui » Cum l-a surprins pe Porumboiu: „E mai bătrân ca Balint, e la a treia dantură”

Săndoi e disperat: „Mai avea puțin și fugea cu mingea la subraț, așa ne-a dat gol!” + Cum se apără Costache: „M-a lovit în bandaj, n-am simțit”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
1284665291974112
Silviu Ionut  •  05 Decembrie 2021, 15:42
Postat de 1ianuarie pe 04 Decembrie 2021, 23:53

Dică,trebuie să arăți ceva când te-nțolești așa! Tu nu ți-ai pierdut aerul de tractorist…

Eu m-am gandit la agricultor (exprimare mai eleganta a notiunii de taran). Dar tractorist suna mult mai specialist. Totusi, tractorist de UTB nu pe vreun John Deere plin de tehnologie

1ianuarie
1ianuarie  •  04 Decembrie 2021, 23:53

Dică,trebuie să arăți ceva când te-nțolești așa! Tu nu ți-ai pierdut aerul de tractorist…

titiduru22
titiduru22  •  04 Decembrie 2021, 23:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează