FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM îl contrează pe Dică: „Băi, omule, ai uitat ce s-a întâmplat în 2004?!”

Mihai Stoica, conducătorul FCSB, i-a dat replica lui Nicolae Dică, după ce acesta l-a contrazis pe fostul lui colaborator de la roș-albaștri.
Mihai Stoica, conducătorul FCSB, i-a dat replica lui Nicolae Dică, după ce acesta l-a contrazis pe fostul lui colaborator de la roș-albaștri.

Articol de GSP - Publicat luni, 29 noiembrie 2021 21:05 / Actualizat luni, 29 noiembrie 2021 21:10

Mihai Stoica, conducătorul FCSB, i-a dat replica lui Nicolae Dică, după ce acesta l-a contrazis pe fostul lui colaborator.

  • CONTEXT: Managerul celor de la FCSB a dezvăluit în urmă cu câteva zile că în vestiarul celor de la FCSB a fost unanimitate în momentul alegerii noului antrenor, Toni Petrea fiind favoritul tuturor. 
  • Dică se afla și el pe lista posibililor tehnici și a avut o reacție vehementă: „Hai să fim serioși. Am jucat și eu 20 de ani și n-am văzut niciodată să vină managerul și să propună numele în vestiar”.

„Băi, omule! Ai 20 de ani în fotbal, dar uiți repede. M-am consultat în legătură cu numirea unui antrenor chiar cu generația lui. M-am consultat cu Petre Marin, Ghionea, Rădoi, am vorbit să-l punem pe Zenga. A uitat Dică. Asta e. Era anul de grație 2004, după plecarea lui Pițurcă”, a spus Mihai Stoica la Telekom Sport.

MM Stoica îi răspunde lui Reghe: „Cum să susții așa ceva?! E hilar!”
CSU Craiova - FCSB 2-3
MM Stoica îi răspunde lui Reghe: „Cum să susții așa ceva?! E hilar!”

Dică s-a contrat cu MM Stoica

După despărțirea de FCSB, Dică a aflat că nu doar Becali a dorit înlăturarea lui, ci și Mihai Stoica. „Pe final, i-am zis lui Gigi că e nevoie de un nou antrenor. I-am spus şi lui Dică în faţă, trebuie o schimbare”, a declarat MM.

Acesta a fost contrat la vremea respectivă de Nicolae: „În niciun moment nu mi-a spus că ar fi fost mai bine să plec sau că schimbarea mea ar fi fost soluția! Dimpotrivă, în singura discuție pe care am avut-o pe subiectul ăsta, el a insistat să rămân! Am vrut să demisionez după înfrângerea de la Craiova și el m-a convins să continuu, să nu renunț. Păi, dacă ar fi adevărat, dacă mi-ar fi spus în față că era nevoie de alt antrenor, nu plecam pe loc? Nici n-aș mai fi fost supărat dacă s-ar fi întâmplat așa”.

Ulterior, Stoica și Dică s-au împăcat.

Dumitru Dragomir, dat pe spate după CSU Craiova - FCSB: „El e cel mai bun fotbalist din Liga 1!”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Dă de pământ cu Florin Tănase după meciul cu CSU Craiova: „Cel mai bun? E șters, nu are nicio calitate, nu l-aș vedea nici pe sticlele de bere din Bulgaria”

Gigi Becali confirmă GSP: Ianis Stoica vrea să „rupă” contractul cu Anamaria Prodan!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
192486884818821
Mihnea Ilie  •  30 Noiembrie 2021, 12:05

Iar comentează ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

189254898748309
Claude SH  •  30 Noiembrie 2021, 08:38

Te-ai trezit Meme? Erai într-un somn adânc , te-a trezit Becali sa-ti justifici salariul ca altfel dispari din schemă?

124022513372488
Doru Alin  •  29 Noiembrie 2021, 23:11

Meme se da cocos, dar de fapt e gaina pe care un crescator o dirijeaza. A invatat aceasta gaina sa cante? O lasa stapanul? La un moment dat va ajunge si Meme in malaxorul stapanului suprem sau la ciorba. Si iar va fi tacere.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează