FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali confirmă GSP: Ianis Stoica vrea să „rupă” contractul cu Anamaria Prodan!

Ianis Stoica, FCSB
Ianis Stoica, FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 29 noiembrie 2021 13:06 / Actualizat luni, 29 noiembrie 2021 14:42

Gigi Becali, patronul FCSB, a confirmat indirect dezvăluirile făcute de GSP.ro în urmă cu 4 zile, anume că Ianis Stoica (18 ani), jucătorul pe care latifundiarul vrea să obțină zeci de milioane de euro, dorește să „rupă” contractul de impresariat cu Anamaria Prodan și să semneze cu firma fraților Becali.

Anamaria Prodan are parte de un deja-vu. După ce Dennis Man a părăsit-o pentru a semna cu firma fraților Giovanni și Victor Becali, același lucru i se va întâmplat și cu Ianis Stoica, unul dintre cei mai promițători fotbaliști de la FCSB. 

Vestea dezvăluită de GSP.ro în urmă cu 4 zile a fost confirmată astăzi de Gigi Becali, patronul clubului la care evoluează tânărul atacant.

Gigi Becali: „Singura mea relație cu Nuțu Cămătaru e că îi mai ceream 100-200.000€ la cazinou. În rest, minciuni!”
FCSB
Gigi Becali: „Singura mea relație cu Nuțu Cămătaru e că îi mai ceream 100-200.000€ la cazinou. În rest, minciuni!”

Gigi Becali: „Nu mă interesează de Anamaria Prodan, Ianis Stoica să semneze cu cine vrea”

„M-a sunat Giovanni, mi-a spus: «Gigi, a venit taică-su lui Ianis, că vrea să semneze cu firma noastră. Ești de acord?» I-am zis: «băi Giovanni, nu mă interesează, nu mă întreba pe mine dacă sunt de acord, n-am nicio treabă, semnează cu cine vrea». Ce scandal? Nu mai am treabă! Nu mă interesează de ea, nu mai vreau să aud”, a declarat Becali la Pro X.

Ianis Stoica vrea să o „trădeze” pe Anamaria Prodan 

Anamaria Prodan i-a făcut reclamă lui Ianis Stoica în ultimele săptămâni, în mai multe apariții în presa europeană. De acest lucru poate profita, precum în cazul lui Dennis Man, Giovanni Becali. Fotbalistul a trimis deja o notificare către Anamaria Prodan pentru ruperea contractului de reprezentare.

Tânărul atacant și-a manifestat dorința de a fi reprezentat de firma lui Giovanni, iar asta va duce la un nou conflict. Anamaria Prodan îl amenință cu un proces, la fel ca în cazul lui Dennis ManImpresara amenință că printr-un litigiu deschis la FRF poate obține suspendarea fotbalistului.

Ianis Stoica este un tânăr jucător care va ajunge departe, e mai bun decât Dennis Man.

- Anamaria Prodan pentru tuttomercatoweb, pe 16 noiembrie 

Dacă îl pierde și pe Ianis Stoica, Anamaria Prodan va rămâne cu un singur jucător important la FCSB, fundașul central Iulian Cristea. Impresara mai are înțelegeri, printre alții, cu Nicolae Stanciu.

Citește mai multe știri despre FCSB: 

„Nu se aude!” » Cum i-a provocat Andrei Vlad pe fanii Craiovei după golul victoriei înscris de FCSB

Dă de pământ cu Florin Tănase după meciul cu CSU Craiova: „Cel mai bun? E șters, nu are nicio calitate, nu l-aș vedea nici pe sticlele de bere din Bulgaria”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (18)
dexter3
dexter3  •  29 Noiembrie 2021, 19:20
Postat de gimiskutze pe 29 Noiembrie 2021, 15:38

si daca vrea sa schimbe impresarul, ce? este un contract, sunt niste clauze care trebuiesc satisfacute si asta e! Totul depinde ce e scris in acel contract si asta e treaba avocatilor sa dezlege daca intreruperea nu se face pe cale amiabila.

La inteligenta semeni cu laslas. Adica foarte putina spre deloc.

ripensistu
ripensistu  •  29 Noiembrie 2021, 18:18

Daca face asta isi distruge ireversibil cariera facand jocul ciobanului necredincios.

talpaiadului
talpaiadului  •  29 Noiembrie 2021, 17:27

E vina jucatorilor ca au probleme cand vor sa schimbe impresarul. Nu-i obliga nimeni sa semneze acele contracte pe termen lung, cu clauze mari de reziliere. Oricum, majoritatea ofertelor se fac prin alti impresari decat cei cu care jucatorii sunt sub contract, impresarii isi impart comisioanele ca vulturii. Jucatorul ar trebui sa angajeze un reprezentant doar atunci cand apare o oferta tentanta de transfer, care sa-i negocieze un salariu cat mai bun posibil, iar el sa-i plateasca acelui reprezentant un procent din salariul obtinut si cu asta basta, fara contract, fara clauze.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează