FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Dă de pământ cu Florin Tănase după meciul cu CSU Craiova: „Cel mai bun? E șters, nu are nicio calitate, nu l-aș vedea nici pe sticlele de bere din Bulgaria”

Florin Tănase, FCSB // foto: Imago Images
Florin Tănase, FCSB // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 29 noiembrie 2021 10:00 / Actualizat luni, 29 noiembrie 2021 13:18

Narcis Drejan, editorialist GSP, nu e de acord cu afirmațiile lui Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, care declarase după CSU Craiova - FCSBFlorin Tănase (26 de ani) este cel mai bun jucător din Liga 1.

Florin Tănase a avut o prestație slabă în derby-ul dintre CSU Craiova și FCSB, scor 2-3. El a pierdut mingea la golul 2 al Craiovei și a avut mai multe momente ezitante, motiv pentru care a primit cea mai mică notă a meciului în Gazeta Sporturilor de astăzi, 4. Chiar și așa, Dumitru Dragomir spune că mijlocașul de la FCSB este cel mai bun jucător al campionatului.

Opinia fostului președinte al LPF nu este împărtășită de jurnalistul Narcis Drejan. Invitat în această dimineață la GSP Live, editorialistul Gazetei l-a făcut praf pe golgeterul sezonului 2020/2021 din Liga 1. 

Narcis Drejan, fără milă față de Florin Tănase

„E atât de umflat (n.r. - oftează), atât de ridicat poate de presă, de patron... Dovada? Nu l-a cumpărat nimeni, deși se apropie de 30 de ani. Probabil se va retrage de la FCSB sau o să prindă, precum Pintilii, un contract în Țările Arabe. 

Aseară mi-a plăcut foarte mult întrebarea jurnalistei, legată de greșelile lui. A răspuns că a dat pasă de gol, dar lasă pasa de gol, până la aia era să-ți «cureți» echipa. Înainte de a ne uita la alții, cel mai bine ar fi să ne uităm la noi. Florin Tănase nu-și face o introspecție, să vadă că din punct de vedere al forței e 0 ca fotbalist, nu are nicio calitate, îi mai intră și lui un șut, dar până la urmă de asta e plătit

Hai să fim serioși, este unul dintre cei mai supraapreciați fotbaliști, și degeaba! E șters, un fotbalist pe care nu l-aș vedea nici la Stara Zagora, nici măcar pe sticlele de bere din Bulgaria!”, a „tunat” Drejan. 

În acest moment, Florin Tănase este cel mai valoros jucător de la FCSB, cotat de Transfermarkt la 5 milioane de euro. El nu a reușit să prindă un transfer în străinătate vara trecută. Gigi Becali a cerut inițial 5 milioane de euro în schimbul său, apoi a coborât pretențiile, dar pe numele mijlocașului nu a venit nicio ofertă satisfăcătoare.

Citește mai multe știri despre FCSB: 

A marcat în Bănie și își cere locul în primul „11” la FCSB: „Am zis-o și după meciul cu Mioveni, apoi am prins un minut în 3 meciuri”

Gigi Becali a mărit pretențiile » Vrea 50 de milioane de euro pentru jucătorul pe care cerea 10: „Așa propun”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (60)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  02 Decembrie 2021, 09:55

E plin de comentatori ddb-isti si tchioRoiplini!!!

ortega
ortega  •  30 Noiembrie 2021, 13:22

Are dreptate Drejan , dar la un capitol excelează ...Simulările ! Ar putea fi campion mondial trișorul ăsta ...

5amrtx
5amrtx  •  29 Noiembrie 2021, 17:58
Postat de 5amrtx pe 29 Noiembrie 2021, 17:52

Este arheolog? Înseamnă că este un băiat deștept, bagă la cutiuță.

Dar nu ținea 6, după schimbare, 5? :)) Nici desen tehnic nu înveți în trei ani. :))

Vezi toate comentariile (60)
Comentează