FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB 2-3

A marcat în Bănie și își cere locul în primul „11” la FCSB: „Am zis-o și după meciul cu Mioveni, apoi am prins un minut în 3 meciuri”

FCSB a obținut o victorie uriașă cu Craiova Foto: FCSB +4   FOTO
FCSB a obținut o victorie uriașă cu Craiova Foto: FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 29 noiembrie 2021 08:09 / Actualizat luni, 29 noiembrie 2021 09:53

Andrei Dumiter (22 de ani), autorul primului gol înscris de FCSB în derby-ul cu CSU Craiova, scor 3-2, speră să joace mult mai mult pentru vicecampioană odată cu prestația reușită din meciul cu echipa din Bănie.

În minutul 17, Dumiter a fost omul potrivit la momentul potrivit. Titularizat în mod surprinzător, el a înscris cu capul din apropierea porții, după o centrare a lui Iulian Cristea. La final, s-a declarat mulțumit de rezultat:

„Mă bucur că am reușit să câștigăm acest meci. Ne bucură foarte mult, ne dă speranțe pentru viitor, suntem optimiști că putem să-i ajungem pe cei de la CFR, suntem siguri că o putem face!”

CSU Craiova - FCSB 2-3. Gigi Becali a intrat în direct: „Mai întâi, vreau să clarific ceva despre schimbări. Acum, hai, altă întrebare!”
CSU Craiova - FCSB 2-3
CSU Craiova - FCSB 2-3. Gigi Becali a intrat în direct: „Mai întâi, vreau să clarific ceva despre schimbări. Acum, hai, altă întrebare!”

Andrei Dumiter speră să devină titular la FCSB

Ulterior, a vorbit strict despre situația sa. Dumiter a fost integralist cu CS Mioveni pe 16 octombrie, a înscris un gol, apoi a mai prins un singur minut în următoarele 4 meciuri, cu FC Argeș!

„M-am pregătit, am tras de mine, mi-am așteptat rândul. Acum a venit, am înscris, sper să mai am șanse pe viitor să demonstrez că merit să joc la acest club. Sper să prind tricoul și să nu-i mai dau drumul, să joc cât mai mult și să dau goluri, știu că doar așa o să rămân în echipă. 

Orice jucător are nevoie de meciuri ca să aibă intensitatea specifică jocului. Eu mă antrenez cât pot de bine, sper să-mi vină șansele în viitorul apropiat”, a spus Dumiter la Look Sport.

A marcat în Bănie și își cere locul în primul „11” la FCSB: „Am zis-o și după meciul cu Mioveni, apoi am prins un minut în 3 meciuri”
Andrei Dumiter // foto: captură YouTube @ Look Sport

Dumiter: „Greu să-l scot pe Keșeru din echipă”

Întrebat dacă îi este greu să prindă un loc de titular din cauza prezenței lui Claudiu Keșeru la FCSB, el a spus:

„Este foarte greu, Claudiu este un jucător foarte bun, a marcat în jur de 300 de goluri, dar sper să marchez și eu meci de meci, să-mi fac treaba când intru, să ajut echipa să câștige și sper să joc. Așa am zis și după meciul cu Mioveni că sper, că nu știu ce, și apoi am stat 3 meciuri în care am jucat doar un minut”.

La finalul meciului, antrenorul roș-albaștrilor, Toni Petrea, a fost întrebat despre Dumiter. „Să se pregătească în continuare, să își facă treaba de atacant când va intra. Să dea totul, pentru că suntem la o echipă mare. Va avea șansele lui”, a răspuns antrenorul.

7este nota primită de Dumiter în Gazeta Sporturilor de astăzi pentru prestația din Bănie

Citește mai multe știri despre Craiova - FCSB: 

Eșecul cu FCSB zdruncină Craiova » Reghecampf: „Vom avea o discuție cu patronul” + Îl critică pe Feșnic: „Să vadă ce a arbitrat!”

CSU Craiova - FCSB 2-3. Sorin Cârțu, reproșuri țintite spre doi oameni din vestiar: „Chiar nu poți să țipi la ei?!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
contrabas3
contrabas3  •  29 Noiembrie 2021, 10:55

Felicitări Andrei Dumiter! Omul potrivit la locul potrivit. Succes în continuare!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează