FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB 2-3

Notele GSP după derby-ul din Bănie » Reghecampf, „taxat” pentru strategia aleasă + Un singur jucător cu notă peste 7!

Andrei Cordea, cel mai bun de pe teren, în duel cu Lyes Houri // foto: Imago Images +4   FOTO
Andrei Cordea, cel mai bun de pe teren, în duel cu Lyes Houri // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 29 noiembrie 2021 08:56 / Actualizat luni, 29 noiembrie 2021 09:43

FCSB a plecat victorioasă din Bănie, 3-2 cu Universitatea Craiova, la capătul unuia dintre cele mai spectaculoase meciuri ale acestui sezon de Liga 1.

Având în vedere formula de start extrem de ofensivă aleasă de Laurențiu Reghecampf, cu Baiaram, Koljic, Markovic și Ivan titulari, meciul nici nu avea cum să se desfășoare altfel. Partida a fost marcată de haos în defensivă și de multe faze spectaculoase, iar la final FCSB a plecat cu 3 puncte extrem de importante în cursa de urmărire a liderului CFR Cluj.

Notele GSP după Universitatea Craiova - FCSB 2-3

Cel mai bun jucător de pe teren a jucat doar 45 de minute. Este vorba despre Andrei Cordea, introdus la pauză pe teren în locul lui Valentin Gheorghe. Cordea, autorul golului victoriei, o reușită superbă venită în minutul 90+1, a fost notat cu 8 în Gazeta Sporturilor de astăzi

Singurii care s-au apropiat de el din tabăra FCSB-ului au fost ceilalți doi marcatori, Andrei Dumiter și Adrian Șut, plus Constantin Budescu, introdus pe teren în minutul 64. Toți au primit nota 7.

Cel mai slab jucător de la FCSB a fost chiar căpitanul Florin Tănase - nota 4 -, care a avut o evoluție ezitantă, cu multe greșeli necaracteristice.

De la FCSB, rău au mai stat fundașii laterali Valentin Crețu și Risto Radunovic, stoperul Iulian Cristea, mijlocașii Darius Olaru și Răzvan Oaidă, plus atacanții de bandă Octavian Popescu și Valentin Gheorghe, toți notați cu 5.

Laurențiu Reghecampf, „corigent”

La gazde, cel mai bine au jucat Dan Nistor și Andrei Ivan, ambii integraliști, plus George Cîmpanu, introdus pe teren la pauză. Cei 3 au primit nota 7 în ediția de astăzi a Gazetei. 

Spre deosebire de FCSB, care l-a avut pe Florin Tănase cu 4, oltenii n-au avut vreun jucător care să coboare sub 5. La acest prag s-au oprit Mirko Pigliacelli, Vladimir Screciu, Bogdan Vătăjelu, Antoni Ivanov, Ștefan Baiaram și Jovan Markovic.

În schimb, antrenorul Laurențiu Reghecampf, a cărui strategie nu a dat roade pentru vistieria clubului, a fost notat cu 4! Reghecampf are o lună de coșmar la Craiova, cu 3 înfrângeri în ultimele 3 etape, după ce rezultatele din octombrie i-au adus titlul de „Antrenorul lunii” în noua anchetă GSP.

Notele GSP după derby-ul din Bănie » Reghecampf, „taxat” pentru strategia aleasă + Un singur jucător cu notă peste 7!

Citește mai multe știri despre Craiova - FCSB: 

A marcat în Bănie, acum vrea să joace mai mult la FCSB: „Am zis asta și după meciul cu Mioveni, apoi am prins un minut în 3 meciuri”

Eșecul cu FCSB zdruncină Craiova » Reghecampf: „Vom avea o discuție cu patronul” + Îl critică pe Feșnic: „Să vadă ce a arbitrat!”

CSU Craiova - FCSB 2-3. Sorin Cârțu, reproșuri țintite spre doi oameni din vestiar: „Chiar nu poți să țipi la ei?!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
davidgraham
davidgraham  •  29 Noiembrie 2021, 15:44

Nu mai dati note ca nu va pricepeti ! Lasati-ne pe noi cei care am fost la meci sa dam note. Ia uite lui Vatajelu care a facut un meci bun i-au dat 5 iar lui Ivan care n-a facut nimic ci doar a marcat din 11m ...7 ... Auaaa, gesepe, gesepe !

rumunek
rumunek  •  29 Noiembrie 2021, 14:13

Ca de o idei, ați văzut alt meci. Cordea, în afara golului, chiar dacă decisiv, nu a reușit nimic. Schimbarea de la pauză, când a intrat în locul lui Gheorghe, a dat peste cap tot jocul. Vlad în poartă, foarte bun în repriza a doua, primește doar 6. Budescu un 7 pentru aproximativ un pic mai mult decât Cordea. Cristea, face penalty, dar apoi dă centrare de gol și joacă perfect in apărare, la voi e de 5. Crețu și Radunovici, care au dominat benzile în prima repriză, pentru voi nu au existat. La fel și Olaru, pentru că ați notat doar a doua repriză probabil. În prima, mijlocul FCSB a dominat jocul, aia nu se notează?

ripensistu
ripensistu  •  29 Noiembrie 2021, 13:45

Desfiintare urgenta ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează