INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  REACȚIE

Anamaria Prodan, necruțătoare! Îl pune la zid pe Dennis Man: „Se ocupă avocații, nu mai e cale de întoarcere!”

Anamaria Prodan / Sursă foto: Instagram +49   FOTO
Anamaria Prodan / Sursă foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 noiembrie 2021 09:29 / Actualizat duminica, 07 noiembrie 2021 09:51

Scandalul dintre Anamaria Prodan și familia Becali e în toi, iar sexy-impresara n-avea cum să uite de „trădarea” lui Dennis Man de la începutul anului. Fotbalistul a ales ca transferul său la Parma să fie intermediat prin firma fraților Becali, decizie care a declanșat un „uragan” în fotbalul românesc. 

Anamaria Prodan nu uită și nu iartă! Agentul vrea să se răzbune pe Man în justiție pentru ratarea „afacerii Parma” și îl atacă din nou pe jucătorul intrat într-un con de umbră în Serie B: Ana cere să fie despăgubită pentru încălcarea contractului avut cu jucătorul.

Anamaria Prodan: „Când m-ai trădat de multe ori, nu mai e cale de întoarcere”

„Nu mai am ce să discut! De acum se ocupă avocații. Când m-ai trădat de multe ori, nu mai e cale de întoarcere. 

Mă poți păcăli o dată, de două ori, dar nu mai mult. Dennis Man a fost învățat de familia Becali că nu este o problemă și că poate semna cu ei pentru o zi și că mai apoi rămâne cu mine. Dar nu ai cum să rupi contractul!”, a mărturisit Anamaria Prodan, conform celor de la digisport.ro

+45 FOTO

Anamaria Prodan, în februarie: „Dacă el a încălcat condițiile, trebuie să plătească”

Conform surselor GSP, clauza de reziliere a contractului de impresariere rupt ar fi fost de 350.000 de euro, într-un document semnat încă din 2016.

La GSP Live, în luna februarie, Ana anunțase că avea să se judece cu Dennis, fără a pronunța sume: „Contractul conține o clauză de reziliere valabilă «în oglindă»: dacă el a încălcat condițiile trebuie să plătească, dacă eu le-aș fi încălcat aș fi plătit. Mă duc la judecată până în pânzele albe!". În public, ea a susținut o altă valoare a clauzei, de 500.000 de euro, mai mare cu 150.000 € decât ar fi suma reală.

Salariul atacantului, în patru ani și jumătate la Parma, ar fi în jurul a 5 milioane de euro. Anamaria pretinde 10 la sută din sumă, comisionul datorat agentului. Impresarii încasează comisioanele din salarii anual, la începutul ori la sfârșitul unei stagiuni.

Man are doi avocaţi care îl consiliază, îl ajută fără probleme. Are şi un avocat, Jean Louis Dupont, celebrul Dupont, care a făcut Legea Bosman, care este prietenul meu. Deci Man nu are probleme din punctul ăsta de vedere. Mai mult decât atât, îl apără avocaţii clubului FCSB, e vorba de un alt avocat, pe care i l-am dat eu. Man este apărat, îşi vede de treabă.

- Ioan Becali în aprilie, potrivit Realitatea Sportivă

11 milioane de euroa valorat transferul lui Man. În funcție de întrunirea unor clauze, FCSB ar putea să mai încaseze două milioane de euro. Clubul lui Becali a păstrat și 5% din valoarea unui viitor transfer al lui Dennis

Citește și alte știri de actualitate:

Antrenorul lui Dennis Man lămurește situația românului: „Niciodată nu voi recompensa atitudinea greșită!”

Victor Becali a amenințat-o în direct pe Anamaria Prodan: „Am fost la pușcărie! Dacă îmi mai jignește familia, nu mai răspund pentru faptele mele!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
88gore88
88gore88  •  07 Noiembrie 2021, 12:36
Postat de tristan pe 07 Noiembrie 2021, 11:35

nicio zi fara un articol cu Prodanca...cineva de la gsp are o obsesia fata de femeia asta...

"se cauta colaboratori U23" parca zicea reclama.Si cand ma gandesc ca in 15-20 de ani ma voi baza pe astia la pensie...Incep cheta de acuma.

10210683961003053
Dan-Cristian Lucaciu  •  07 Noiembrie 2021, 11:39

Cred ca GSP ar putea face o echipa competitiva de curling pentru iarna asta.

tristan
tristan  •  07 Noiembrie 2021, 11:35

nicio zi fara un articol cu Prodanca...cineva de la gsp are o obsesia fata de femeia asta...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează