INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PARMA

Antrenorul lui Dennis Man lămurește situația românului: „Niciodată nu voi recompensa atitudinea greșită!”

Dennis Man / Sursă foto: Imago Images
Dennis Man / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 noiembrie 2021 08:59 / Actualizat duminica, 07 noiembrie 2021 09:45

Enzo Maresca, antrenorul Parmei, a abordat în amănunt situația lui Dennis Man (23 de ani), fotbalist pe care nu l-a folosit deloc în ultimele două etape din Serie B.

Enzo Maresca, antrenorul Parmei, a ales să-l țină pe Man rezervă neutilizată două meciuri consecutive în campionat și lasă de înțeles că a fost dezamăgit de atitudinea avută de român la antrenamente. Astăzi, de la ora 15:00, formația lui Man, Mihăilă și Buffon are meci în deplasare cu Lecce.

Enzo Maresca, despre situația lui Man: „Nu negociez pentru atitudinea greşită”

„Nu există un caz Dennis Man, se antrenează şi el bine. În ultimele două meciuri am schimbat puţin, iar rezultatele au fost pozitive. Aşa cum am spus şi data trecută, mă bazez mult pe munca din timpul săptămânii şi cum îi văd pe băieţi. 

Nu negociez pentru atitudinea greşită, când atitudinea e una bună, va fi loc pentru toată lumea. Atitudinea greşită nu va fi niciodată recompensată, iar asta cred că poate fi un exemplu pentru toată lumea în ceea ce priveşte atitudinea

Mihăilă a jucat cu Vicenza, s-a sacrificat şi a avut o ocazie foarte clară. Dennis nu şi-a găsit spaţiu, însă va sosi şi momentul lui”, a declarat antrenorul „cruciaților”, conform portalului Parma Live.

Anamaria Prodan, necruțătoare! Îl pune la zid pe Dennis Man: „Se ocupă avocații, nu mai e cale de întoarcere!”
REACȚIE
Anamaria Prodan, necruțătoare! Îl pune la zid pe Dennis Man: „Se ocupă avocații, nu mai e cale de întoarcere!”

În acest sezon, Man are 7 meciuri și 2 goluri la Parma, în Serie B.

Concurență pentru Galatasaray » Sampdoria îl vrea pe Dennis Man

Tot mai multe cluburi se interesează de Dennis Man (23 de ani), deși acesta pare într-un con de umbră la Parma.

După Galatasaray, acolo unde este dorit de antrenor Fatih Terim, și Sampdoria îl vrea în iarnă pe internaționalului român. După ce l-a dorit și în vară, presa din Italia scrie acum că Sampdoria va încerca și-n iarnă să-l aducă pe Dennis Man, acesta fiind dorit de Roberto D'Aversa, tehnician cu care a lucrat la Parma.

Vezi și alte știri din lumea fotbalului internațional:

Ce fac stranierii » Răzvan Marin e pe ultimul loc în Serie A + Băluță a marcat în Ungaria

Catalanii, dărâmați după ce nu au reușit să câștige cu Celta, deși au condus cu 3-0 la pauză: „Am uitat cum să jucăm fotbal”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
gepeto
gepeto  •  07 Noiembrie 2021, 17:12

Nu inteleg de ce ii faceti in continuare reclama lui man. L-a transferat gigi,a luat banii. Nici acum nu puteti fi jurnalisti impartiali? Mihaila e laudat, joaca bine si voi vb de rezerva de la echipa din serie b locurile 5-6?

rumunek
rumunek  •  07 Noiembrie 2021, 16:02

Ce e interesant, că fără Man în teren, Parma marelui allenatore Maresca, a reușit 2 victorii chinuite, 2-1 cu penalty apărat de Buffon și 1-0 cu imensa Citadella, iar acum o bate Lecce de o îndoaie, e 3-0. Dar nu vorbim de antrenori sau directori sportivi, doar fotbaliștii români sunt de vină. Așa au făcut și ăia de la Anderlecht, au luat campionatul după 10 ani cu Stanciu și Chipciu titulari, plus rezultate bune în Europa, apoi nu e ce trebuie, nu face destul și au luat doar praful de pe tobă în următorii 5. Dar trebuiau vânduți Tiellemans și Dendonker, belgieni și potențial mai scumpi. Mai ales primul, pentru care se plătiseră o grămadă de bani lui Monaco. Poate că acolo sunt problemele, atunci când vrei să vinzi pe cineva sau când un agent pune presiune pe club să vândă jucătorul mai departe. Să nu uităm că un văr mai are 5%, iar agentul tot vorbește de Galata. Cel mai simplu e să comentezi fotbalul fără să-l urmărești, eventual să caracterizezi fotbaliști doar în funcție de clubul pentru care au jucat în România. Oricum stați calmi, Ianis e mai bun, bate cornere cu ambele picioare. Prea mulți specialiști pe-aici, trebuie să recunosc.

ali.bec
ali.bec  •  07 Noiembrie 2021, 13:10

Man elisme …

Vezi toate comentariile (11)
Comentează