INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CELTA - BARCELONA 3-3

Catalanii, dărâmați după ce nu au reușit să câștige cu Celta, deși au condus cu 3-0 la pauză: „Am uitat cum să jucăm fotbal”

Frenkie de Jong
Foto: Imago +8   FOTO
Frenkie de Jong Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 noiembrie 2021 21:10 / Actualizat sambata, 06 noiembrie 2021 21:57

Celta Vigo și Barcelona au remizat, scor 3-3, în runda #13 din La Liga, asta după ce catalanii au condus cu 3-0 la pauză! Frenkie de Jong (34 de ani), mijlocașul olandez al Barcelonei, nu-și explică faptul că echipa sa a ratat victoria pe „Balaidos”.

De Jong nu poate explica repriza secundă foarte slabă pe care Barcelona a făcut-o și anunță că lupta la titlu devine din ce în ce mai dificilă pentru catalani, după un nou rezultat negativ.

„În a doua repriză, am uitat cum să jucăm fotbal. Am fost statici. Ne-a lipsit personalitatea. Jucătorii trebuie să se schimbe, trebuie să ne ajutăm mult mai mult când adversarii pun presiune asupra noastră. Meciul ăsta a fost unul foarte important pentru a avansa în campionat și rezultatul este o mare lovitură pentru noi. 

Dar, încă ne mai putem lupta la titlu, pentru că avem foarte multă calitate în lot. Am pierdut multe puncte și va fi dificil, dar trebuie să continuăm. 

Arbitrul a acordat cinci minute de prelungire și cred că deja era prea mult. Apoi, a mai adăugat un minut pentru o lovitură de la margine. Nu am mai văzut niciodată așa ceva! Când suntem noi conduși, ei dictează mereu două sau trei minute”, a declarat Frenkie de Jong, potrivit AS.

Este păcat că n-am reușit să sărbătorim o victorie în deplasare. Trebuie să rămânem în minte cu prestația din prima repriză. Dacă o să vă uitați pe lot, o să vedeți că jucăm cu mulți copii. E dificil să tragi anumite concluzii când ai mulți jucători accidentați. 

Dacă toată lumea ar fi aptă, totul ar arăta altfel. Nu este o scuză, dar este un aspect important. Am jucat foarte bine în prima parte. 

Nu am vorbit cu Xavi până acum. El are ideile lui, sper să scoată tot ce e mai bun din acești jucători.

- Sergi Barjuan, antrenor interimar Barcelona

Celta - Barcelona 3-3 » Thriller pe „Balaidos”

45 de minute de vis pentru Barcelona:

  • min. 5: Ansu Fati găsește in-extremis un culoar în careul aglomerat al gazdelor și îl invinge cu un șut plasat pe Dituro;
  • min. 6: Busquets, gol din afara careului. Ce raritate! Mijlocașul Barcelonei a plasat perfect un balon de la 18 metri;
  • min. 34: „capul” lui Depay ducea scorul la 3-0 și nimic nu avea să anunțe ce urma să se întâmple pe Estadio de Balaidos.

Remontada în varianta Celta:

  • min. 52: Gazdele încep tare partea a doua. Iago Aspas profită de o gafă a lui Ter Stegen și marchează;
  • min. 74: Din plonjon, Nolito aduce speranță în Galicia;
  • min. 90+6: La ultima fază, Iago Aspas face „dubla” cu un trasor plasat superb de la 16 metri și scoate o remiză nesperată pentru Celta.
+4 FOTO

Barcelona a întrerupt azi o serie de 276 de meciuri consecutive în La Liga câștigate după ce a condus cu 3-0.

1998e anul în care Barcelona a ratat victoria într-un meci de campionat după ce a condus cu 3-0 (3-4 pe Camp Nou cu Valencia)

S-a accidentat iar Ansu Fati

Fati a resimțit probleme la coapsă și a fost înlocuit la pauză. Barcelona a anunțat că determinarea exactă a accidentării va fi stabilită după un control amănunțit. De asemenea, Eric Garcia a resimțit un disconfort la gambă și nici el n-a mai revenit de la cabine după prima repriză.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Reacție violentă după United - City: „L-aș lua de guler pe Solskjaer! Cine mă contrazice e nebun!”

Galatasaray cere UEFA să îi acorde victoria la „masa verde”! Eroarea care a declanșat scandalul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează