INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UNITED - CITY 0-2

VIDEO Reacție violentă după United - City: „L-aș lua de guler pe Solskjaer! Cine mă contrazice e nebun!”

Manchester City s-a impus fără probleme în derby-ul cu rivala Manchester United, scor 2-0. Roy Keane, 50 de ani, legendă a „diavolilor”, l-a contestat vehement la final pe antrenorul Ole Gunnar Solskjaer +20   FOTO
Manchester City s-a impus fără probleme în derby-ul cu rivala Manchester United, scor 2-0. Roy Keane, 50 de ani, legendă a „diavolilor”, l-a contestat vehement la final pe antrenorul Ole Gunnar Solskjaer

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 noiembrie 2021 18:58 / Actualizat sambata, 06 noiembrie 2021 21:30

Manchester City s-a impus fără probleme în derby-ul cu rivala Manchester United, scor 2-0. Roy Keane, 50 de ani, legendă a „diavolilor”, l-a contestat vehement la final pe antrenorul Ole Gunnar Solskjaer (48).

Într-o notă agresivă, caracteristică de altfel, Keane a explicat ce ar face dacă Ole ar fi intrat după meci în studioul Sky Sports, unde fostul căpitan al lui United este expert.

„Dacă Ole ar veni aici, l-aș lua de guler și l-aș întreba de ce îl folosește pe Fred?! Ole a fost zguduit la interviul de după. Cine îmi spune că Fred este suficient de bun pentru United... nu e om normal! La fel și McTominay. Bailly nu e constant... Foden a vorbit la final ca și cum ar fi avut un meci amical”, a declarat Keane.

Iar acesta nu s-a oprit aici: „Mă dezic de acești jucători! Uitați-vă la Shaw și De Gea! Sunt internaționali! Ce șansă să ai cu ei în acest meci?!”.

Reacție violentă după United - City: „L-aș lua de guler pe Solskjaer! Cine mă contrazice e nebun!”
Shaw și De Gea, extrem de pasivi la golul doi reușit de Bernardo Silva

17 trofeea câștigat Roy Keane cu Manchester United

Solskjaer OUT?! United n-a mișcat în derby » Manchester City, victorie fără emoții

Derby-ul Manchester United - Manchester City a deschis etapa cu numărul 11 din Premier League, acesta fiind primul United - City pentru Cristiano Ronaldo de la revenirea în Albion. 

Înverșunarea n-a fost însă ca în alte vremuri, pe teren existând o singură echipă, cea a „cetățenilor”

Manchester United - Manchester City / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Manchester United - Manchester City / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Manchester United - Manchester City / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Manchester United - Manchester City / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Manchester United - Manchester City / Sursă foto: Guliver/Getty Images
+16 FOTO

Trupa lui Guardiola a deschis scorul după doar 7 minute, după un autogol al lui Eric Bailly. Ritmul de pase impus de City a fost amețitor pentru Manchester United, o echipă dezorientată, care mai mult ca sigur va rămâne fără antrenorul Ole Gunnar Solskjær

Cristiano Ronaldo a semnat singura mare ocazie a lui United, un voleu în forță parat de Ederson. Egalarea a părut doar o utopie pentru „diavoli”, subordonați total de elevii lui Guardiola. 

Manchester City a tranșat derby-ul încă din prima repriză

După o serie de parade incredibile ale lui De Gea, Manchester United a cedat definitiv inițiativa în prelungirile primei reprize, când Bernardo Silva a înscris în urma unor imense apărute în apărarea gazdelor. 2-0, șah-mat încă de la pauză!

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Pep Guardiola, la superlativ despre Cristiano Ronaldo: „Și la 75 de ani va marca goluri!”

Xavi, primele declarații ca antrenor al Barcelonei » Mesaj clar pentru jucători: „„Voi fi foarte exigent. Nu avem voie să pierdem sau să facem egal”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
depeche
depeche  •  06 Noiembrie 2021, 20:46

“Show și De Gea, extrem de pasivi la golul doi reușit de Bernardo Silva” :)) Show e doar la voi in tartacuta :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează