INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UNITED - CITY

Pep Guardiola, la superlativ despre Cristiano Ronaldo: „Și la 75 de ani va marca goluri!”

Pep Guardiola (50 de ani) a vorbit la superlativ despre Cristiano Ronaldo (36 de ani), înaintea derby-ului orașului Manchester.
Pep Guardiola (50 de ani) a vorbit la superlativ despre Cristiano Ronaldo (36 de ani), înaintea derby-ului orașului Manchester.

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 noiembrie 2021 22:31 / Actualizat vineri, 05 noiembrie 2021 22:33

Pep Guardiola (50 de ani) a vorbit la superlativ despre Cristiano Ronaldo (36 de ani), înaintea derby-ului orașului Manchester. 

Manchester United - Manchester City deschide etapa cu numărul 11 din Premier League, sâmbătă, de la ora 14:30. Pep Guardiola a prefațat partida și a oferit declarații măgulitoare despre Cristiano Ronaldo, principalul pericol din tabăra  „diavolilor roșii”. 

Pep Guardiola, înaintea derby-ului orașului Manchester: „Cristiano Ronaldo va marca goluri și la 75 de ani”

„Cristiano va marca goluri toată viața. Va avea 75 de ani, probabil va fi retras în acel moment, dar va merge la un grătar cu prietenii și va înscrie goluri. 

Ce au reușit el și Messi în ultimii ani, marcând goluri, goluri și iar goluri, e grăitor, vorbește de la sine. Este un lucru bun pentru Premier League că s-a întors. United îi aparține lui Cristiano, iar Cristiano aparține de United. Este o potrivire perfectă. A fost și în trecut. Poate va fi și în viitor. Vom vedea”, a spus Pep Guardiola, într-o conferință de presă. 

9 goluriîn 10 apariții are Cristiano Ronaldo de la revenirea la Manchester United

Cristiano Ronaldo, în centrul derby-ului United - City

Și Ole Gunnar Solskjaer (48 de ani). managerul lui United, l-a lăudat pe Cristiano Ronaldo.

„Cristiano este unul dintre cei mai buni fotbaliști care au pășit vreodată pe un teren. Impactul lui, atât în timpul meciurilor, dar și în afara lor, este absolut imens. Golurile pe care le marchează, modul în care se comportă, un adevărat profesionist, îl transformă într-un exemplu. 

Nu înțeleg cum unii oameni pot avea păreri negative în privința lui. Eu sunt foarte, foarte mulțumit de modul în care a evoluat până acum. Marchează, muncește pentru colegii lui”, a spus antrenorul lui Manchester United. 

VIDEO Cristiano Ronaldo s-a întors la Manchester United

Citește și alte știri din fotbalul european: 

CFR Cluj, făcută praf de două legende ale fotbalului european: „Nu crezi că e o echipă de amatori?” / „Îngrozitoare, cu câțiva idioți pe teren”

Ianis Hagi: „Am o ambiție personală să-i dau gol lui Niță” » Mijlocașul, pregătit înaintea meciului cu Sparta Praga din Europa League

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează