INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  AZ - CFR 2-0

CFR Cluj, făcută praf de două legende ale fotbalului european: „Nu crezi că e o echipă de amatori?” / „Îngrozitoare, cu câțiva idioți pe teren”

Olandezul Pierre van Hooijdonk (51 de ani) și danezul Kenneth Perez (47 de ani) au criticat prestația campioanei CFR Cluj din meciul cu AZ Alkmaar, pierdut 0-2 în grupele Conference League.
Olandezul Pierre van Hooijdonk (51 de ani) și danezul Kenneth Perez (47 de ani) au criticat prestația campioanei CFR Cluj din meciul cu AZ Alkmaar, pierdut 0-2 în grupele Conference League.

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 noiembrie 2021 20:06 / Actualizat vineri, 05 noiembrie 2021 20:49

Olandezul Pierre van Hooijdonk (51 de ani) și danezul Kenneth Perez (47 de ani) au criticat prestația campioanei CFR Cluj din meciul cu AZ Alkmaar, pierdut 0-2 în grupele Conference League. 

CFR Cluj a rămas fără victorie în grupa din Conference League și după runda cu numărul 4. Pierre van Hooijdonk și Kenneth Perez, doi fotbaliști de marcă în istoria Eredivisie, în prezent analiști la un post de televiziune, au criticat în termeni duri maniera de joc a campioanei României. 

CFR Cluj, criticată după jocul cu Alkmaar

„Este o echipă îngrozitoare, cu câțiva idioți pe teren. Tocmai am remarcat cum a fost lovit un jucător, nu a fost un tackle, ci un un șut pe la spate. Normal, ar fi trebuit să vedem cartonașul roșu”, a spus Pierre van Hooijdonk, după faultul comis de Alibec în minutul 24, conform site-ului Voetbal Primeur

Pierre van Hooijdonk este un fost atacant cu 14 goluri în prima reprezentativă a Olandei, considerat unul dintre cei mai buni executanți de lovituri libere din istorie. Printre altele, a evoluat și pentru Celtic, Nottingham, Benfica sau Feyenoord.

Dan Petrescu l-a luat în vizor pe Denis Alibec: „Din păcate, are multe de învățat. Nu se face așa ceva!” + „Alkmaar poate câștiga trofeul”
AZ - CFR Cluj 2-0
Dan Petrescu l-a luat în vizor pe Denis Alibec: „Din păcate, are multe de învățat. Nu se face așa ceva!” + „Alkmaar poate câștiga trofeul”

Nu doar Van Hooijdonk a fost aspru cu jocul formației lui Dan Petrescu. Kenneth Perez a punctat: „Nu crezi că pare o echipă din liga a 4-a de amatori? Care a ajuns în fotbalul profesionist. Nu văd ceva mai aproape de nivelul amatorilor. Mă mir că au jucat în Champions League!”.

Kenneth Perez este o fostă extremă cu 24 de selecții în prima reprezentativă a Olandei. Cea mai mare parte a carierei și-a petrecut-o în Olanda, la Ajax, PSV, AZ Alkmaar sau Twente.

VIDEO Pierre van Hooijdonk, geniu al loviturilor libere

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Farul - FCSB sau Alkmaar - CFR? La ce s-au uitat românii » Diferența e mare! Las Fierbinți le-a zdrobit pe amândouă

CFR Cluj, criticată după înfrângerea din Conference League: „E clar, un sezon care nu merge”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (77)
napocarepublic
napocarepublic  •  06 Noiembrie 2021, 18:36

Uite asa incetuc am luat patru la rand ;il si pe Al cincelea.. voi cu calculele aiurea si comentarii aiurea)))))))))))ma distreaza ca in toti acesti 4 consecutivi(urmeaza logical 5 Lea cum zicea si Shumi)noi n am fost niciodata favoriti in gura marilor specialisti de peste Carpati

doar...titi
doar...titi  •  06 Noiembrie 2021, 16:36
Postat de ionica007 pe 06 Noiembrie 2021, 16:16

***

da franare ... ''terta parte'' inseamna partea a treia , intr-o disputa dintre doi suporteri ai unor echipe diferite !!oricum cred ca te-am supraestimat cand am spus ''clase cat marfarul'' ...cand tu saracu' esti la nivel de depou dar pe viitor o sa caut o cale sa-ti desenez , doar , doar ai sa -ntelegi si tu cate ceva !! dac ai reusi sa silabisesti ceea ce am scris , ai vedea sintagma ''de pe vremea cand erau corecti'' - referitor la jurnalistii gsp , respectivele anchete jurnalistice facandu-se la sfarsit de campionat de obicei pentru a scoate in evidenta care echipa a fost ''ajutata'' mai mult de arbitri ...si nu ''cum imi convine mie'' !!

ionica007
ionica007  •  06 Noiembrie 2021, 16:16
Postat de doar...titi pe 06 Noiembrie 2021, 15:11

''voi astia'' - vopsitii , sunteti o clasa speciala de microbisti !! asa numitii fraierii smecheri , care cred ca schimbarea siglei clubului le ofera mai multa autoritate , la comentarii , uitand de fapt sa-si schimbe si retorica ...care de multe ori ii tradeaza , acoperitii fiind chiar mai '' aprigi'' decat suporterii onesti , care isi afiseaza corect preferintele fotbalistice !!...''biblioteca personala zici'' - astea sunt DOVEZI produse de o terta parte , in cazul de fata gsp(pe cand era echidistanta) , dovezi care si argumenteaza ceea ce sustii ( in cazul meu rapturile franarilor , dovezi care ne scot din retorica infantila de tip ''eu am zis primul si asa e'' - retorica atat de draga franarilor - in special !!!in rest ...e clar ca la nivelul tau de franar ( clase cat marfaru') chiar ai nevoie de cineva sa te ''lumineze ce-nseamna hahaha''!!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (77)
Comentează