FOTBAL  »  Superliga  »  AUDIENȚE TV

Farul - FCSB sau Alkmaar - CFR? La ce s-au uitat românii » Las Fierbinți le-a zdrobit pe amândouă

Farul - FCSB sau Alkmaar - CFR? La ce s-au uitat românii » Diferența e mare! Las Fierbinți le-a zdrobit pe amândouă
Farul - FCSB sau Alkmaar - CFR? La ce s-au uitat românii » Diferența e mare! Las Fierbinți le-a zdrobit pe amândouă

Articol de - Publicat vineri, 05 noiembrie 2021 17:00 / Actualizat vineri, 05 noiembrie 2021 21:36

Meciul Farul - FCSB 0-1 (Liga 1) a fost aproape de două ori mai atractiv pentru telespectatori decât AZ Alkmaar - CFR Cluj 2-0 (Conference League).

Aseară, posturile TV de sport s-au luptat în audiențe cu două meciuri importante.

Era prima oară când FCSB înfrunta echipa lui Hagi după schimbarea denumirii din Viitorul în Farul. În plus, în jurul acestui duel a existat o întreagă controversă pornită de la reprogramarea partidei din cauza infectărilor cu COVID din rândul vicecampioanei, poziția lui Gică Popescu, posibilitatea unui boicot din partea Farului și intervenția LPF.

Dincolo, era capul de afiș pentru CFR în grupa din Conference. Campioana României întâlnea în deplasare cea mai bună echipă din grupă și își juca practic ultima carte în privința calificării.

Farul - FCSB a câștigat lupta cu AZ Alkmaar - CFR Cluj

AZ Alkmaar - CFR Cluj 2-0, difuzat în exclusivitate de ProX, a început la 19:45 și s-a terminat la 21:30, în timp ce Farul - FCSB 0-1, transmis de Digi 1, Look+ și Telekom 1, s-a desfășurat în intervalul orar 20:30 - 22:15.

Ei bine, bătălia dintre ProX și Digi Sport 1, principalul canal care a transmis partida de la Ovidiu, a fost câștigată clar de Digi.

În intervalul 20:30 - 21:30, tronsonul reprezentativ întrucât în această oră cele două partide s-au intersectat, Digi Sport a surclasat ProX pe toate targeturile de public, având cifre aproape de două ori mai bune.

Conform datelor publicate de paginademedia.ro, Digi 1 a prins TOP 5 la nivel național în intervalul 20:30 - 21:30, fiind sub ProTV, Antena 1, Kanal D și România TV în preferințele românilor.

De altfel, doar la orașe prima repriză din Farul - FCSB nu a pus-o pe Digi între primele 5. ProX a intrat în TOP 5 numai pe segmentul comercial, unde Digi s-a clasat pe 4.

În același interval orar, ProTV a difuzat un episod din serialul Las Fierbinți, care s-a apropiat de două milioane de telespectatori pe minut. Lider detașat de audiență!

Look Sport+ și Telekom Sport 1, celelalte două televiziuni care au difuzat confruntarea dintre Farul și FCSB, nu au prins TOP 10 pe niciun segment de audiență între 20:30 și 21:30.

Farul - FCSB vs. CFR Cluj în Conference League (20:30 - 21:30)

LA NIVEL NAȚIONAL

POSTNR. TELESPECTATORIRATINGSHARE
Digi Sport 1401.0002.34.6
ProX225.0001.32.6

ÎN MEDIUL URBAN

POSTNR. TELESPECTATORIRATINGSHARE
Digi Sport 1224.0002.35.0
ProX128.0001.32.8

PE SEGMENTUL COMERCIAL (18-49 DE ANI)

POSTNR. TELESPECTATORIRATINGSHARE
Digi Sport 186.0002.16.0
ProX41.0001.02.9
  • Rating → numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
  • Share/Cotă de piaţă → procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor în momentul respectiv.

Gică Popescu, după Farul - FCSB 0-1: „Nu meritam să pierdem”

Citește mai multe știri de actualitate:

Premieră negativă pentru Budescu la Farul - FCSB + Momentul care l-a scos din sărite pe fotbalist: „Hai, mă, să jucăm fotbal! Dă-o-n p...a mea!”

Florin Răducioiu explică de ce l-a votat pe Ciprian Tătărușanu „Jucătorul lunii”: „Prietenii mei de la Milan mi-au zis că e extraordinar”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (51)
tororosso
tororosso  •  06 Noiembrie 2021, 11:10

La „Las Fierbinți” privitorul râde de novicii de la sate (orașe) pe când la fotbal se râde mai puțin sau deloc de prostia și valoarea campionatului nostru . Fotbalul se poate cataloga la tragi-comedie . În Las Fierbinți singurul hoț este Ardiles pe când în fotbal mai toată suflarea .

corectu
corectu  •  06 Noiembrie 2021, 09:30

Las Fierbinți satirizează diferite„apucături”ale unor săteni.Mai trebuie să și râdem.Și avem și de ce și de cine. Privitor la meciuri se putea vedea prima repriză a CFR-ului și a doua repriză a meciului Farul-FCSB,mai ales că CFR era condusă și nu arăta mare lucru.

demolarii
demolarii  •  05 Noiembrie 2021, 23:39

Păi cel mai mare Fcsbisti, Mironica, ar fi cel mai bucuros de articol....ar urma comentatorul de la Look.....posturile tv greșesc ca-i mai plătesc.. Dacă tot e să fie subiectivi, pot fi și voluntari....macar le e sociabilă subiectivitatea....

Vezi toate comentariile (51)
Comentează