GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Florin Răducioiu explică de ce l-a votat pe Ciprian Tătărușanu „Jucătorul lunii”: „Prietenii mei de la Milan mi-au zis că e extraordinar”

Articol de - Publicat vineri, 05 noiembrie 2021 13:00 / Actualizat vineri, 05 noiembrie 2021 14:06

Andrei Ivan a fost ales „Jucătorul lunii octombrie” în ancheta Gazetei, dar nu toți l-au preferat pe el. De exemplu, Florin Răducioiu, care a făcut parte din juriul GSP, l-a ales pe Ciprian Tătărușanu. Motivele lui, mai jos.

„L-am ales pe Ciprian Tătărușanu pentru că mereu l-am admirat chiar dacă nu mai este la echipa națională. L-am ales pentru că este vorba de un post cheie, foarte important într-o echipă. Vorbim și de Milan care a revenit pe scena europeană calificându-se în Champions League. Îl înlocuiește într-un mod excepțional pe Maignan. Este un portar care transmită foarte mult liniște și siguranță echipei.

El n-a mai jucat de un an de zile și, totuși, a intrat foarte mine. Eu am prieteni la Milan, toți mi-au zis că Tătă e un băiat extraordinar din punctul de vedere al caracterului și al profesionalismului. A făcut din el un demn înlocuitor al lui Maignan”, a explicat Răducioiu.

Andrei Prepeliță este un antrenor foarte tânăr, dar chiar și așa echipa lui a dovedit că este una interesantă, iar rezultatele vorbesc de la sine. A avut o suită lungă de meciuri cu victorii și a pierdut greu cu FCSB. Un antrenor care a dat un stil de joc Argeșului, un antrenor care a reușit să se bată la play-off și pune probleme multora.

- Florin Răducioiu, fost internațional

CLASAMENT FINAL » Jucătorul lunii octombrie 2021

1. Andrei Ivan
2. Olimpiu Moruțan
3. Florin Niță
4. Ciprian Tătărușanu
5. Alexandru Cicâldău

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”?

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte, etc. Votul redacției GSP contează dublu.

Andrei Ivan, jucătorul lunii octombrie 2021: „Pot mai mult! Un titlu de campion ar fi ceva uimitor pentru mine”

Citește și:

CEI MAI BUNI Andrei Ivan, „Jucătorul lunii octombrie”! Cum s-a votat + Declarațiile atacantului: „Un titlu de campion ar fi ceva uimitor pentru mine”

CEI MAI BUNI Craiova a luat tot! » Andrei Ivan a fost ales „Jucătorul lunii octombrie”, iar Laurențiu Reghecampf - „Antrenorul lunii”! Cum s-a votat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
traian_v
traian_v  •  05 Noiembrie 2021, 14:47

Ai vorbit in italiana cu prietenii de la Milan, nu?

observator_federal
observator_federal  •  05 Noiembrie 2021, 14:40

Dar prieteni la Parma nu aveți? Eventual printre cei care scriu pe saitul ForzaParma al suporterilor, dar ale căror opinii (spre deosebire de ale suporterilor echipelor Galatasaray și Glasgow Rangers) nu apar de loc prin presa noastră? Par egzamplu comentariile legate de afirmațiile managerului (turcii îi spun ”menajer”!) Ioan Becali privind interesul Galatei pentru Dennis Man, sunt foarte foarte interesante!!

nelu.faget
nelu.faget  •  05 Noiembrie 2021, 14:33

Aceiași prieteni care te-au ajutat să uiți româna pe aeroport

Vezi toate comentariile (3)
Comentează