GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Andrei Ivan, „Jucătorul lunii octombrie”! Cum s-a votat + Declarațiile atacantului: „Un titlu de campion ar fi ceva uimitor pentru mine”

Articol de - Publicat vineri, 05 noiembrie 2021 10:00 / Actualizat vineri, 05 noiembrie 2021 12:14

Andrei Ivan și-a adjudecat premiul de „Jucătorul lunii octombrie” în ancheta Gazetei. Se află în cel mai bun moment al carierei și a renăscut sub bagheta lui Reghecampf. Are șase goluri în Liga 1, patru marcate într-un singur meci, plus minute bifate sub tricolor cu Armenia și Germania.

„Sunt fericit pentru performanța pe care am făcut-o în ultime luni, sunt bucuros că am marcat de multe ori și sper s-o țin tot așa ca să-mi ajut echipa la lupta pentru titlu. Ce s-a schimbat în ultima vreme? Îl am pe Mister care mă motivează din ce în ce mai tare și asta se vede și în teren. Eu zic că pot da mai mult și sper ca în următoarele meciuri să marchez și pentru echipa națională. 

Interviu video Andrei Ivan - jucătorul lunii octombrie 2021

S-au schimbat foarte multe după venirea lui Reghe și asta se vede. Îmi dă motivație de a juca, este mereu lângă mine, mereu îmi spune să nu las capul jos și să merg înainte. 

Un titlu de campion ar fi ceva uimitor pentru mine pentru că n-am câștigat niciodată titlul cu vreo echipă și mai ales pentru olteni ar fi ceva măreț. 

Momentan sunt jucătorul Universității Craiova, sper să marchez pentru echipă și să-mi fac treaba cât mai bine și să ne batem la titlul. Sunt mândru de ce-am făcut în ultimele luni”, a spus Ivan.

Pentru trofeul „Jucătorul lunii octombrie” GSP a nominalizat 5 fotbaliști: Andrei Ivan (U Craiova), Olimpiu Moruțan (Galatasaray), Florin Niță (Sparta Praga), Alexandru Cicâldău (Galatasaray) și Ciprian Tătărușanu (AC Milan).

Pe lista preliminară au mai fost Radu Drăgușin, David Miculescu, Lyes Houri, Nicușor Bancu, Gabriel Torje, Alexandru Mitriță și Adrian Bălan.

Andrei Ivan e un jucător care crește de la meci la meci. E în vârf de formă și sunt convins că pe viitor va avea evoluții și mai bune dacă va continua pe drumul ăsta. Parcă-l revăd pe Andrei de acum câțiva ani, înainte să se transfere în străinătate. Un vârf cu calitate, care s-a transformat în ultima perioadă.

- Iosif Rotariu, fost internațional

CLASAMENT FINAL » Jucătorul lunii octombrie 2021

1. Andrei Ivan20 puncte
2. Olimpiu Moruțan12,5 puncte
3. Florin Niță12 puncte
4. Ciprian Tătărușanu9,5 puncte
5. Alexandru Cicâldău3 puncte

Votul cititorilor

1. Andrei Ivan5 puncte
2. Florin Niță4 puncte
3. Olimpiu Moruțan3 puncte
4. Ciprian Tătărușanu2 puncte
5. Alexandru Cicâldău1 puncte

Votul jurnaliștilor GSP

1. Andrei Ivan10 puncte
2. Florin Niță8 puncte
3. Olimpiu Moruțan6 puncte
4. Ciprian Tătărușanu4 puncte
5. Alexandru Cicâldău2 puncte

Votul specialiștilor

1. Andrei Ivan5 puncte
2-3. Olimpiu Moruțan3,5 puncte
Ciprian Tătărușanu3,5 puncte

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”?

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte, etc. Votul redacției GSP contează dublu.

Laurențiu Reghecampf, antrenorul lunii octombrie 2021: „Trebuie să gândim ca o echipă care-și dorește campionatul, care face sacrificii”

Citește și: 

CEI MAI BUNI Craiova a luat tot! » Andrei Ivan a fost ales „Jucătorul lunii octombrie”, iar Laurențiu Reghecampf - „Antrenorul lunii”! Cum s-a votat

CEI MAI BUNI Laurențiu Reghecampf, ales „Antrenorul lunii octombrie"! Cum arată voturile + Reacția sa: „Trebuie să gândim ca o echipă care-și dorește campionatul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
853246084756615
Marcel Popa  •  05 Noiembrie 2021, 17:42

Câte echipe avem în cupele europene,una?Care este ciuca bătăilor.Degeaba îl lăudați pe Ivan ,fotbalul romanesc este în groapa.Ivan a fost afara și de bun ce a fost a revenit la Craiova.

portardelegenda
portardelegenda  •  05 Noiembrie 2021, 13:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

carol_k
carol_k  •  05 Noiembrie 2021, 13:12

Eu spun ca daca a dat 4 goluri cu Mioveni ar trebui sa i se dea fotbalistul anului in anchetele de la final.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează