FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB VS. CSA STEAUA

Nicolae Dică, răspuns pentru ultrașii CSA Steaua: „Băi, băieți, voi asta nu știți” + „Jigniți copiii!”

Nicolae Dică este într-un conflict cu suporterii CSA Steaua
Nicolae Dică este într-un conflict cu suporterii CSA Steaua

Articol de - Publicat luni, 06 iulie 2020 20:32 / Actualizat luni, 06 iulie 2020 21:20

Nicolae Dică (40 de ani), secundul echipei naționale, le-a răspuns suporterilor CSA Steaua, după atacul acestora la adresa sa.

  • CONTEXT: Miu, care este secund în Liga 4, la CSA Steaua, a declarat răspicat faptul că adevărata Steaua evoluează acum în al patrulea eșalon valoric. Dică i-a răspuns, în direct la TV, afirmând că și el a jucat pentru Steaua;
  • Cel poreclit „Nick” a fost luat în colimator de suporterii echipei din Liga a 4-a;
  • Într-un comunicat dur emis de cei de la „Steaua Liberă”, suporterii CSA îi reproșează lui Dică faptul că se folosește de numele „Steaua”, numindu-l pe eroul de la Kiev „un om mic, foarte ipocrit” - detalii, AICI

Nicolae Dică: „A fost visul meu să joc la Steaua”

„Au spus că am venit la Steaua pentru bani. Băi, băieți, nici măcar nu știți cum am ajuns eu la Steaua. Eu am primit atunci o ofertă de la Eintracht Frankfurt de 10 ori mai bună decât ce aveam la FC Argeș. Contractul era de două ori și jumătate mai bun și decât ce-mi oferea Steaua. În plus, am avut o ofertă și de la Dinamo, și aceea mai mare decât ce primisem de la Steaua. Dar eu, în nebunia mea, m-am dus la Steaua, pentru că asta mi-am dorit. A fost visul meu. 

Îi jigniți pe copiii ăia care se  joacă în curtea școlii. Chiar dacă nu vor fi niciodată la Steaua, faptul că joacă fotbal purtând tricoul acestei echipe reprezintă o dovadă de iubire față de club. Pe vremea mea, scria Steaua pe tricou. Mă antrenam și jucam în Ghencea. Eu sunt avocat? Când m-am dus la Steaua, trebuia să-l întreb pe Becali: «Vă rog frumos, arătați-mi și mie actele, pentru că a venit Dică de la Pitești și vrea să știe ce club e ăsta»?

Eu n-am avut niciodată o relație bună cu suporterii Stelei. Aș antrena și CSA Steaua. Care e problema? Am fost fluierat de 20.000 de suporteri la încălzire, iar după aceea dădeam goluri”, a declarat Dică, la TV Telekom Sport.

Nicolae Dică a îmbrăcat tricoul FCSB-ului (n.r. la vremea respectivă, echipa se numea Steaua) în două rânduri: mai întâi între 2004 și 2008, apoi o jumătate de an, între ianuarie și iulie 2011. Ca antrenor, „Nick” a fost principalul echipei patronată de Gigi Becali în intervalul iunie 2017 - decembrie 2018.

VIDEO FCSB și Dinamo se întâlnesc în returul semifinalei din Cupa României. A 49-a întâlnire dintre cele două rivale

Citește mai multe știri de actualitate:

Ruben Albes, după a doua victorie consecutivă în Liga 1: „Cu acest gând am intrat pe teren”

Emil Săndoi simte presiunea retrogradării după a doua înfrângere consecutivă: „Timpul nu este aliatul nostru” + Ce spune despre arbitrul meciului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (144)
1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  15 Iulie 2020, 17:13
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Inteligentule.. Gigi distruge steaua .. zise cp sec. În timp ce csa murdărește sigla în liga a4a ..

ray51
ray51  •  14 Iulie 2020, 10:47

Atata timp cat FRF-ul + MApN accepta ideea de FCSB si CSA Steaua, este inutil ca tu Dica sa spui ca ai jucat la STEAUA. Poate ti-ai fi dorit dar n-a fost sa fie. Hai, pa!

steaua.libera
steaua.libera  •  07 Iulie 2020, 11:05

Nick, fost secund la fcsb

Vezi toate comentariile (144)
Comentează