FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 2-0

Nicolae Dică se teme de demitere: "Voi discuta cu patronul. Am emoții în privința postului meu"

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 noiembrie 2017 22:57

Nicolae Dică recunoaște că se teme pentru postul său după înfrângerea cu Astra, scor 0-2, însă spune că va avea o discuție cu Gigi Becali.

"Voi discuta cu patronul, vom vedea ce e de făcut pentru viitor. Important e ca echipa să-și revină, pentru că băieții au arătat că au valoare și pot face lucurri frumoase. De la meciul cu Iași s-a întâmplat ceva.

Sper să găsesc unde sunt problemele și să le remediez. Trebuie să legăm victorii. Am mai avut momente grele și ne-am revenit. Am emoții în privința postului meu, știu că dacă nu am rezultate pot fi dat afară. E valabil pentru orice antrenor", a declarat Dică la Look TV.

...despre meciul cu Astra, 0-2: "Am făcut un joc foarte slab, nu am reușit să punem foarte multe probleme în ofensivă, s-au apărat bine cei de la Astra, știam că așa vor face. Trebuia să ne creăm mai multe ocazii, să avem superioritate pe benzi, dar nu au avut atitudinea necesară.

Când nu joci pentru echipă nu poți avea rezultate. Pentru o echipă ca Steaua e o problemă că nu marcăm, nu câștigăm de trei meciuri. Se pare că avem probleme"

clipboard01

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
raj.kapoor
raj.kapoor  •  27 Noiembrie 2017, 10:10

De ce te temi, Dică ? Marşarier la SCM Piteşti !

martinpen
martinpen  •  27 Noiembrie 2017, 09:31

Dicane daca erai antrenor cu experienta, gaseai problemele INAINTE de meciul cu Iasi si Astra... Dar inca esti la nivelul cand inveti din greselile proprii... Un antrenor adevarat e ala care invata din greselile altora... mai ai pana acolo...

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  27 Noiembrie 2017, 08:06

Cine cu cine să discute are curaj Dică să se ia de Becali; el este purtătorul de vorbe al lui Becali si atît,execută tot ce zice Becali el este marioneta.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează