FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nicolae Dică, sfat important pentru Gigi Becali după plecarea lui Narcis Răducan: „E nevoie de un astfel de om la echipă”

Articol de GSP - Publicat marti, 05 noiembrie 2019 22:14

Nicolae Dică (39 de ani), fostul antrenor de la FCSB, spune că nu se aștepta ca Narcis Răducan să fie îndepărtat din funcția de director sportiv al roș-albaștrilor. 

„M-a surprins, pentru că nu mă aşteptam să plece aşa repede. A venit de două luni...”, a declarat Nicolae Dică, la TV Telekom Sport. 

Dică merge mai departe și-l sfătuiește indirect pe Gigi Becali să aducă un director sportiv, după ce patronul FCSB a declarat că nu vrea să mai angajeze pe cineva pe acest post. 

„La orice echipă ai nevoie de un om între jucători şi patron. Eu am avut şansa să lucrez cu MM. M-a ajutat foarte mult. Pentru mine ca antrenor e ideal să fie cineva între tine şi patron”, a adăugat Nicolae Dică.

Vezi și:

FCSB // Narcis Răducan l-a supărat pe Gigi Becali încă de la început! Detaliul neobservat care a declanșat ruptura

Gigi Becali, prima reacție după plecarea lui Narcis Răducan: „M-am blocat când am văzut declarațiile lui. Nu am nevoie de el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
2146208208751563
Costel Plugariu  •  06 Noiembrie 2019, 13:06

Hopaaaa..., sase ! A reaparut "doaman tamplar de la Jilava", flamanda si hamesita, fara un chior in buzunare ! Noroc ca a gasit un *** care habar n-are ce sa faca cu banii si care o va sponsoriza iar...!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sasesase
sasesase  •  06 Noiembrie 2019, 09:00

Mai antrenează crăcănatul asta? Iată apare în studioul Telekom sport?

piet
piet  •  06 Noiembrie 2019, 08:28

Ptiu !Mai Dica minte mica "TELECTUALUL" ,Mimi Marlen te-a lucrat si pe tine asa cum i-a lucrat pe toti ! Caracterul sau tinde spre zero kelvin.In afara faptului ca le are cu vrajeala e tabula rasa . E cu maria in fapt nu vezi ca are nasul pudrat si camasa prafuita !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează